30 KYSYMYSTÄ, 30 VASTAUSTA

Luin Annika Ollilan blogista pienestä haasteesta, jonka halusin toteuttaa omassa blogissani myös. Yksinkertaisuudessaan vastaan 30 yksinkertaiseen kysymykseen. Pidemmittä puheitta, here we go!

Avioliittoja: Ei yhtään yllätys yllätys. Eikä vielä ole ajankohtaistakaan.

 

Kihloissa: Ei ole! Tämä alkaa olla monen työkaverin ja ystävän kohdalla ajankohtaista, mutta ei vielä täällä pitkään aikaan!

 

Lapsia: Nada, eikä ole tulossakaan. Vaikka minulle vakuutellaan, että kyllä se vauvakuume tulee kyllä en koe tätä minulle omaksi asiaksi. Never say never, mutta en ehkä halua tuoda enempää porukkaa tähän maailmaan joka on jo valmiiksi niin täynnä.

 

Lemmikkejä: Omia lemmikkejä minulla on tällä hetkellä kaksi koiraa, Elsa ja Sasha. Molemmat tilan ja ajanpuutteen vuoksi asuvat porukoillani Joensuussa, jossa heillä on enemmän tilaa ja mahdollisuuksia touhuta. Siellä on myös muita ”tavallaan” koiriani, joiden lisäksi minulla on ollut jo aikansa jättäneitä koiria ja hamstereita. Olen siis aika lailla aina ollut eläinten ympäröimänä.

 

Leikkauksia: On ollut yksi kappale. Minulta on päivystyksellisesti leikattu lapsena umpisuoli, mutta siinäpä kaikki.

Tatuointeja: Ei ole vielä, mutta suunnitteilla on yksi kappale. Kyseessä on omapiirtämäni kuva viiden vuoden takaa, jonka aion otattaa talvella.

 

Lävistyksiä: Korvien reikien lisäksi ei muita.

 

Muuttoja: Jos laskin oikein niin 10. Näistä kuitenkin vain 4 ns. oikeita muuttoja, joissa koko omaisuus on lähtenyt mukana. Muuten olen muuttanut muutamaksi kuukaudeksi jo valmiiksi kalustettuun asuntoon, jossa oli mukana vain peruselämiseen tarpeellinen.

 

Ottanut lopputilin: Tätä en ole tehnyt vielä kertaakaan, sillä kaikki työsuhteeni ovat tällä hetkellä päättyneet määräaikaisuuden päättymiseen. Työsuhde on jatkunut joko toisaalla tai sitten samassa paikassa useimmiten. Tämän lisäksi olen tehnyt lyhyitä keikkoja ja kesätyöpätkiä.

 

Ollut saaressa: Kesällä olin välillä tässä Helsinkin lähialueiden saarilla liikuskelemassa ja nauttimassa luonnosta.

Autosi: En ole omistanut koskaan omaa autoa. Olen ajellut pääasiassa muiden autoilla tarvittaessa. Tällä Helsingissä en ole kyllä oikein kehdannut ajella, kun olen tottunut Joensuun liikenteeseen, jossa auto tulee vastaan noin 10 minuutin välein (okei, liioittelen hieman). Vertaapa sitä sitten Kehällä kruisailuun.

 

Ollut lentokoneessa: Enemmän ja vähemmän. Tämän kesän aikana yksinään jo 6 kertaa (jos välilaskut lasketaan, muuten 4). Ja syksyllä lisää!

 

Onko joku itkenyt vuoksesi: Uskoakseni kyllä.

 

Ollut rakastunut: Kyllä.

 

Ollut ambulanssissa: En ole ollut kertaakaan!

Luistellut: No ne pakolliset mitä koulussa täytyi, sekä säännöllisesti talvisin verestämässä muistia ja viettämässä aikaa.

 

Surffannut: Tätä en ole ikinä kokeillut, mutta haluaisin tosissaan päästä testaamaan.

 

Ollut risteilyllä: Olen ollut, edellinen taisi olla surullisenkuuluisa Abi-risteily. Siellä oli semmoinen syysmyrsky, että laiva keikkui ja pahoinvointia aiheutti kyllä täysin joku muu kuin alkoholi.

 

Ajanut moottoripyörällä: En ole. Not really my thang.

 

Ratsastanut hevosella: Olen nuorempana harrastanut ratsastusta paljonkin. Putosin sitten hevosen selästä, jonka jälkeen harrastus hiipui. Olen kyllä ollut sen jälkeen useastikin hevosen selässä, mm. issikkaleirillä ja tuttavien hevosilla ratsastaen.

Lähes kuollut: Ei ole ollut läheltä piti tilanteita.

 

Ollut sairaalassa: Umpisuolileikkauksen vuoksi olin sairaalassa lapsena. Päivystyksessä olen ollut, mutta en sisäänotettuna muuten kuin edellämainitussa tilanteessa. Tässä ei kuitenkaan taideta mukaan lukea sitä, että olen fyysesti sairaalassa arkisin 8-16. Heh!

 

Suosikkihedelmä: Vaihtelee päivittäin. Kiivi, passionhedelmä ja avocado ovat top 3.

 

Aamu vai ilta: Miellän itseni aamuihmiseksi. On parasta herätä aikaisin juomaan rauhassa aamukahvia ja valmistautua kaikessa rauhassa päivään. Olen kuitenkin viime aikoina nauttinut illoista, jolloin saan käpertyä rauhassa musiikkia kuunnellessa ja viinilasin tai teen ääressä. Mieluummin aamu, mutta illassakin on omat hyvät puolensa.

 

Lempiväri: Viimeaikoina olen pitänyt todella paljon vihreästä väristä, mutta lempivärini vaihtelee todella paljon myös mielentilani mukaan. En oikein osaa nimetä lempiväriäni, sillä lähes kaikki värit ovat tietyssä tilanteessa lempivärejäni. Olipas ympäripyöreästi ja hippimäisesti ilmaistu.

Viimeisin puhelu: Eilen illalla soittelin toisen puoliskoni kanssa ennen nukkumaanmenoa, joka on reissussa.

 

Viimeisin viesti: Viesti toiselta puoliskolta. Viestittelemme usein niitä näitä.

 

Kahvi vai tee: Kahvi on elämänehto. En voisi startata päivääni ilman kahvia, joten ehdottomasti se. Kahvinkulutukseni ei ole onneksi yhtä massiivista kuin mitä se on ollut.

 

Kissa vai koira: Ehdottomasti koira. Ei kissoissakaan mitään vikaa ole, en vain ole ollut niin paljoa kissojen kanssa tekemisissä, että osaisin toimia niiden kanssa luontevasti. Koiria kun on nähnyt jos minkälaista niin koiran kanssa olen omimmillani.

 

Paras vuodenaika: Nyt menossa olevassa syksyssä parasta on illat kun voi sytyttää kynttilöitä, kuunnella musiikkia ja pukeutua paksuihin ja muhkeisiin neuleisiin. Talvessa parasta on lumenpeittämä kauneus ja raikas pakkasilma. Keväässä parasta on eloon heräävä luonto ja auringonpaiste. Ja kesässä parasta on lämpö, jolloin voi vain lähteä ulos tapahtumiin ja paikkoihin ja nautiskella. Jokaisessa vuodenajassa on siis omat puolensa joista pidän, en osaa valita suosikkiani enkä haluakaan. Parasta on mielestäni se, että meillä on neljä vuodenaikaa. Jos vain yhtä pitäisi olla ympäri vuoden, silloin valitsisin kesän.

plaid jacket ZARA

jeans BURBERRY

turtleneck sweater MASSIMO DUTTI

logo belt GUCCI

ankle boots WONDERS

Ciao belle,

Sini

 

Photos: Essie’s

2 kommenttia

Vastaa