ÄITI VASTAA

 

 

 

Tein aiemmin Poikaystävä vastaa postauksen, jonka otitte niin hyvillä mielin vastaan, että toteutin Mom Tag -postauksen. Eli äitini vastasi hieman erilaisiin kysymyksiin, jotka kertovat paljon siitä millainen olen ollut ja millainen olen näin lähimmilleni. Äitienpäivän viikonloppu onkin täydellinen aika julkaista tämä postaus, joten täältä pesee! Hyvää viikonloppua kaikilla ja erityisesti kaikille äideille!
Millainen Sini oli lapsena?
 • Iloinen ja vilkas sylityttö, ädin ja isän rakas kullanmuru. Sini rakasti kaikkea kaunista ja eri värejä. Toi kukkia pihalta sisälle ja ne laitettiin sitten maljakkoon. Barbeja rakasti ja niiden pukemista hienoihin vaatteisiin.
 • Eläimet on aina ollut myös kaikki kaikessa. Meillä oli sitten kaupungissa muutama hamsteri ja kun Sini täytti 9 vuotta, niin meidän perheeseen tuli vihdoin ja viimein oma koira. <3
Mitä mieltä olet Sinin bloggaamisesta?
 • Aluksi vastustin, mutta myöhemmin olen alkanut ilomielin seurata hänen kirjoittamiaan juttuja ja ottamiaan valokuvia.

 

 

Kerro joku hauska juttu mitä Sini teki pienenä?
 • Olimme minun ystäväni luona kylässä ja me vietiin sinne munkkeja. Munkit maistuivat kaikille, ja oli enää yksi jäljellä, niin Sini totesi siinä meille, että toi viimeinen on sitten äidille varattu. J Olisihan niitä vaikka mitä hauskoja juttuja, mutta tuo nyt tuli ensin mieleen.
Oletko oppinut jotain vinkkejä Siniltä?
 • Fysioterapiaan liittyviä juttuja olen oppinut, muita ei nyt tule äkikseltään mieleen.
Jos nimeäisit Sinin uudestaan, minkä nimen antaisit?
 • Alun perin Sinistä piti tulla Inga, ja tätini odotti, että hänen nimekseen tulee edesmenneen äitini nimi eli Vilma Amanda. Maria oli myös mietteissä, mutta Marioita on niin paljon suvussa, että se nimi jätettiin heti pois. Katariina on Sinin toinen nimi, se on myös helppo ja ihana nimi. Vaikea sanoa minkä nimen antaisin, kenties valitsisin ihan saman eli Sinin.

 

 

Kun olette ulkona syömässä mitä Sini tilaa?
 • Silloin kun Sini söi vielä punaista lihaa, niin meidän herkkuhetket koostuivat ihanista lehtipihvistä ravintolassa. Mutta nykyään Sini tilaa joko kasvisburgerin tai lohta tai sitten kanaa riippuen ravintolasta.
Miten muistutatte toisianne?
 • Kenties ollaan yhtä itsepäisiä välillä ja myöskin boheemeja siivouksen suhteen. Olen yrittänyt opettaa hänelle erilaisten ihmisten ymmärtämistä ja empaattisuutta. Ja koen myös, että olen tässä asiassa onnistunutkin.
Missä haluaisit nähdä Sinin 10 vuoden kuluttua?
 • Toivoisin näkeväni Sinin hyvässä ja mieleisessä työpaikassa; opiskelemassa kenties jotain. Asuisi ihanan miehen kanssa ja kenties yksi mummotettava olisi heillä. Pääasia, että Sini olisi onnellinen ja pärjäisi omillaan.

 

 

Milloin olet ollut kaikkein ylpein Sinistä?
 • Olen monta kertaa ollut ylpeä lapsestani. Mutta pari esimerkkiä tässä:
  • Sini tanssi Motorassa kanssantanssia ja oli esityksen aika. Kenkä lensi jalasta kesken esityksen ja kuinka näppärästi tämä pieni tyttö jatkoi tanssimista ilman kenkää. Elin niin mukana esityksessä, että huokasin helpotuksesta suureen ääneen, kun esitys jatkui hyvin.
  • Sini on tosi kunnianhimoinen niissä asioissa mistä hän pitää. Kieltämättä viime syksynä hänen saadessaan arvostetun stipendin koulustaan, niin olin todella ylpeä.
Mikä on virhe minkä Sini on mielestäsi tehnyt?
 • Ei aina kuuntele minua kouluasioissa, olisi voinut yrittää korottaa yhtä yo-arvosanaa. Vaikkakaan nyt tässä vaiheessa sillä ei ole enää merkitystä, kun loppujen lopuksi pääsi opiskelemaan mieleistä alaansa ja valmistui hyväksi fysioterapeutiksi.

 

 

Millainen Sini oli koulussa?
 • Hyvin tunnollinen niissä asioissa mitä halusi oppia. Älykäs tyttö, mutta kenties läksyjen teossa olisi voinut olla ahkerampi.
Mitä muuttaisit jos voisit kasvattaa Sinin uudestaan?
 • En usko, että muuttaisin mitään.
Kuvaile millainen on täydellinen mies Sinille?
 • Kiltti, älykäs, huomaavainen. Semmoinen, joka muistaa pienillä asioilla Siniä esim. niitä kukkia silloin tällöin ihan yllätyksenä.
Ciao belle,
Sini
Ps. Tässä on vielä biisi jota olen popittanut repeatilla nyt melkein koko päivän! Mutta tästä tulee niin hyvä mieli. Rakkautta!

 

Vastaa