ARJEN LUKSUSTA

Kaikki tarvitsevat aina silloin tällöin elämäänsä jotain pientä ja värikästä arjen luksusta, joka kohottaa huononkin päivän tunnelmaa. Oli tilanne sitten mikä tahansa, semmoiseen voi turvautua. Huono päivä töissä, kiireitä asioilla tai sitten ihan aito juhlahetki voi itseään hemmotella silloin tällöin. Aivan överiksi en tätäkään arjen pientä iloa suosittele vetämään, mutta onneksi koska kyse on raakasuklaasta sitä harvemmin tulee muutamaa palaa enempää syötyäkään. Nämä pakkauksetkin ovat sopivan pieniä ettei överiä pääse syntymään. Omakin makeannälkä häviää usein parissa palasessa korkeintaan, jonka jälkeen voin sulkea pakkauksen ja laittaa odottamaan seuraavaa hetkeä kun arki kaipaa hieman piristystä. Kyseessä on siis Goodion raakasuklaat, jotka ovat todennäköisesti monelle jo tuttuja somesta. Sain 8 ihanaa suklaata kokeiluun, joita olenkin pitänyt mukana ja ottanut mukaan eri tilanteisiin arjessani.

 

 

Tiedätkö tunteen kun olet jouluostoksilla, jonot ovat pitkät ja alkaa hieman jo turhauttaa. Minä ainakin täällä Helsingin kuhinassa olen siihen tunteeseen tutustunut useampaan otteeseen, joten eräänä jouluostospäivänä varasin mukaan jotain pientä ilahduttamaan. Siinä vaiheessa kun oli aivan kauhea nälkä ja inspiraatio ostosten jatkamiseen oli aivan loppu tungoksen vuoksi sai tällä hieman lisäpiristystä loppupuristukseen. Mieluummin inspiraation loputtua lähden kotiin keräämään inspiraatiota uutta reissua varten, mutta ajoittain aika on niin vähissä että pieni doping ostosten lomassa on tarpeen. Goodion suklaapakkaus on sopivan kokoinen esimerkiksi laukkuun tai jopa taskuun, mutta muistetaan ettei se ruokaa korvaa. Voisin kuvitella miten kätevää Goodion suklaa olisi esimerkiksi lentokentällä mukana pienenä eväänä, kun ei välttämättä halua käyttää niin paljon rahaa lentokentän ruokapalveluihin ennen lennolle menoa. Pitääpäs kokeilla tätä ihan käytännössä!

 

 

Mikäs ihanampi tapa muistaa läheistä kuin kaunis ja herkullinen raakasuklaa. Itse ainakin mielelläni syntymäpäivän kunniaksi nautiskelin Goodion suklaita muiden herkkujen ohella ja näin talvisaikaan erityisesti glögin kanssa olen näitä tykännyt nautiskella. Makuja suklaista on monenlaista ja jokaiselle omansa on chiliä, kahvia, kookosta, lakritsia, minttua ja niin monta etten enää osaa luetella. Jokaisella on ihana paketti kauniine kuvioineen, joten se sopii myös estetiikanystävälle lahjaksi tai nautiskeltavaksi itselle. Hinta ainoastaan kirpaisee tässä suklaassa, joten aivan peruskodintarvikkeeksi tästä ei ole. Pieniin luksushetkiin se on kuitenkin omiaan, jos ja kun haluaa panostaa ja nauttia jotain ainutlaatuista.

 

 

Kolmas hetki arjessa josta halusin jakaa teille kuvia on rauhallinen koti-ilta Netflixin parissa. Kävin ostamassa Tuomaan markkinoilta paahdettuja kastanjoita, jonka lisäksi nautiskelin the Crownin 2. tuotantokautta katsellessani hieman raakasuklaata. Itsensä hemmottelun ei tarvitse olla iso merkkihetki tai suunniteltu juttu, vaan se voi liittyä itselle aivan tuikitavallisiin asioihin aivan tavallisena päivänä. Silloin tällöin omasta mielestäni on hyvä rauhoittua ja antaa aikaa itselle, joka erityisesti unohtuu helposti näin talven pimeydessä. Energiat ovat hieman vähissä jolloin on tärkeää arvioida omaa jaksamistaan ja hyvinvointiaan. Goodion pienet kauniit raakasuklaat ovatkin aika hyvä vinkki joko itselle tai lahjaksi arjen luksusta kaipaavalle parertajalle, jotta viikko menisi hieman sutjakammin ja herkullisemmin eteenpäin.

 

 

Suklaat saatu Goodiolta.
Ciao belle,
Sin

Vastaa