BLOGGERS’ INSPIRATION DAY 2017

Olin lauantaina Indieplacen järjestämässä Bloggers’ Inspiration Day tapahtumassa, joka on järjestetään vuosittain. Päivätapahtuman jälkeen pidetään Indiedays Blog Awards, jossa palkitaan eri kategorioiden bloggaajia. Bloggaajat kerääntyivät päiväksi Suvilahden Kattilahallille inspiroitumaan ja tutustumaan eri yritysten tuotteisiin. Tarjolla oli vegaanista ruokaa, herkullisia juomia, stailaus- ja kuvaushaasteita bloggaajille, sekä pikainen ja trendikäs glittermeikkaus. Päivä oli kokonaisuudessaan mahtava, sillä pääsimme So-Upin porukalla kokemaan tapahtuman ainutlaatuinen tunnelma ja tutustumaan uusiin ihaniin ihmisiin, kiitos siitä teille!
Oli ihanaa miten paljon samanhenkistä porukkaa oli kerääntynyt samaan paikkaan. Joensuulaisia oli päässyt paikalle yllättävän paljon, joten tapasin paljon tuttuja keitä en ollut nähnyt vähään aikaan. Kattilahallin tila on sopivankokoinen tämäntyyppiseen tapahtumaan ja siellä olikin paljon nähtävää ja koettavaa, mutta ei tullut kuitenkaan ähkyä mitä normaaleilta messuilta usein tulee. Sponsorit sopivatkin hyvin yhteen luoden mukavan kokonaisuuden, jossa viihtyi ja nautti. Päivä kuluikin nopeasti ja oli hauskaa! Oli kuitenkin mukava päästä pitkän viikonlopun päätteeksi lepäilemään kaverini luokse, jossa yövyin sillä univelat alkoivat hieman painamaan.
Glitternisti oli tapahtumapaikalla tekemässä erilaisia glittermeikkejä, kuten highlighteja, silmäkulman korostuksia ja kaikkea mitä voi kuvitella. Ihania eri värejä käytettiin kauniiden lopputulosten luomiseksi ja ihana oli nähdä miten erilaisia glittermeikkejä eri bloggaajat olivat saaneet. Omani voit kurkistaa instagramin puolelta tästä klikkaamalla. Valitsin glitterhighlightit, joiden sävyyn annoin vapaat kädet. Tällä meikillä lähtisin mielelläni kesällä festareille, sillä isoin festarien kauneustrendi onkin juuri glitteri sen erilaisilla muodoissa.
Tarjolla oli paljon erilaista kasvisruokaa Rootsin tee se itse lounaskulhosta ihaniin Happy Joen pisteen paistetusta sushiriisistä tehtyihin naposteltaviin ja tuoreisiin raaka-aineisiin joita sai kotiin testattavaksi. Ruoat olivat hyvin kasvisruokapainotteisia, mikä oli minulle ehdottomasti mieleen, sillä mieluiten syön kasvisruokaa, vaikka kala ja kana tällä hetkellä muuten ruokavalioon kuuluukin. Erikoiskahveja sai vegaanisilla maitovaihtoehdoilla Green Streetin pisteellä, sekä sai maistella suussasulavia raakakakkuja. Olen aiemmin ollutkin Green Streetin raakasuklaakurssilla eräässä blogitapahtumassa ja maistellut siellä raakakakkuja, mutta en enää muistanutkaan kuinka herkullisia ne oikeasti ovat ja ilman eläinperäisiä tuotteita tai kypsennystä!
Omat suosikkipisteeni olivat Vilan ja Vero Modan stailaushaastepisteet, jossa kevään mallistosta sai itse valita haluamansa asun, asusteet ja kosmetiikkatuotteet, joista stailaa flatlay kuvan ja julkaisee sen instagramissa. Nappasin myös kamerallani teille kuvia omasta myös festariteemaisesta asusta, joka sopii kyllä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Siinä kaunis romanttinen pitsikauluksinen mekko oli yhdistetty asennenahkatakkiin ja nahkaisiin espadrilloihin, voisinkin hommata vastaavan asun itselleni vaikka heti! Kuvaan valikoituneet vaatteet olivat Vilan valikoimasta. Vaatteiden lisäksi valitsin festarien ensiavun, eli kosteuspyyhkeet ja huulirasvan, jotta ihon saa pidettyä kunnossa. Vaatteiden ja kosmetiikkatuotteiden lisäksi sai valita myös kukkia ja lehtiä kuvaa koristamaan, eikä päätös ollut vaikea. Ihanan sininen hortensiakukka pääsi myös kuvaan ja se sopikin siihen täydellisesti.
Monen bloggaajan suosikkeja olivat Kyrö Distillery tislaamon pisteen drinkit. Sieltä sai myös moscow mule drinkin, jonka halusin testata sillä olinhan hieman aiemmin täällä julkaissut drinkin reseptin. Drinkki olikin hyvää, mutta parasta oli tinamuki, jonka sai itselleen mukaan. Nopeasti sana tapahtumassa kiiri ja moni kävikin kokeilemassa drinkkiä oman kauniin mukin toivossa. Itse lähdin alunperin vain moscow mulen perässä, mutta ikioma kuparinvärinen muki on aiemmin ollut mielessä, joten en pistänyt ollenkaan pahakseni sen kotiuttamista. Yllä oleva kuva olikin päivän suosikkikuvani, sillä sen valaistus ja värit ovat itselle mieleen. Erilaisia drinkkejä ja juomia oli tapahtumassa tarjolla paljon, joten kuivin suin siellä ei tarvinnut olla.
Toinen suosikkipisteeni oli Olympuksen piste, jossa esiteltiin uusia Pen PL8 kameroita sekä muita uutuuksia. Sieltä sain mukaani myös kauniin ketjun, joka laitetaan kameraan hihnaksi. Kultainen ja mustanahkainen ketju oli todella kaunis ja pääsi heti kotiuduttuani käyttöön. Ei kuitenkaan joka päivä tule vastaan niin ihania tuotteita kuin BID2017 tapahtumassa oli esittelyssä ja pääsi itse testaamaan. Menen mielelläni ensi vuonna uudestaan, joten sitä odotellessa!
Oletko sinä tänä vuonna tai aiemmin ollut Bloggers’ Inspiration Day tapahtumassa vai haluaisitko kenties osallistua? Jaa ajatuksesi tapahtumasta niin voin kuulla sinunkin mielipiteesi ja kokemuksia!
Ciao belle,
Sini

Vastaa