DIY PUMPKIN SPICE

Syksy maistuu mausteiselle ja sen tunnusmerkkejä on erityisesti jenkkilästä tuttu Pumpkin Spice. Sitä näkee Starbucksin lateissa ja monessa muussa tuotteessa. Teinkin oman maustesekoitukseni ja käytän sitä moneen, keittoihin ja sen sellaisiin. 
Oma sekoitukseni on klassinen:
– Inkivääri 
– Kaneli 
– Maustepippuri
– Neilikka
– Muskottipähkinä 
Inkivääriä ja kanelia lisään reilusti suunnilleen saman verran, muita mausteita olen lisännyt silmämääräisesti noin puolet inkiväärin ja kanelin määristä, joten ne eivät voimakkaina mausteina tule liian selkeiksi. Eli jos inkivääriä ja kanelia on molempia 1 rkl, tulee muita mausteita 0,5 rkl. Pian julkaisen täydellisen sosekeiton reseptin, joten pysykää kuulolla. Vinkkinä voin sanoa että siihen kuuluu Pumpkin Spice maustesekoitus.
Oletteko te koskaan kokeilleet mitään Pumpkin Spice ruokia tai juomia? Millaisia kokemuksia teillä on niistä?

Tämä ei ole maksettu mainos, tuotteet vain sattuvat olemaan kaikki samalta valmistajalta, koska edullisin ja monipuolisin valikoima.

Ciao belle,

Sini

5 kommenttia

  1. Piparkakkumausteet sopivat kurpitsan kanssa. Odottelenpa sitä täydellistä kurpitsasosekeittoa, olen nimittäin sattuneesta syystä kuritsavuoren haltija. En ole ihastunut amerkikkalaistyyliseen kurpitsapiirakkaan, mutta viime vuotisessa (perinteisessä) kurpitsaillassa naapurini toi kurpitsasconeseja, olivat oikein maukkaita (vaikka olisin toivonut, että saisin upotettua yhteen reseptiin vähintään 5kg kurpitsaa). Kiva blogi sinulla,Sini.

  2. Piparkakkumausteet sopivat kurpitsan kanssa. Odottelenpa sitä täydellistä kurpitsasosekeittoa, olen nimittäin sattuneesta syystä kuritsavuoren haltija. En ole ihastunut amerkikkalaistyyliseen kurpitsapiirakkaan, mutta viime vuotisessa (perinteisessä) kurpitsaillassa naapurini toi kurpitsasconeseja, olivat oikein maukkaita (vaikka olisin toivonut, että saisin upotettua yhteen reseptiin vähintään 5kg kurpitsaa). Kiva blogi sinulla,Sini.

  3. Kiitos, Leena. Pitänee mahdollisimman pian julkaista sitten, niin pääset valloittamaan kurpitsavuorta. En ole aiemmin kurpitsaa ole käyttänyt lähes missään, mutta enköhän tästä innostuneena keksi uusia tapoja käyttää sitä.

Vastaa