Fashion tips for Karjalainen

 Shirt BikBok
Jeans BikBok
Boots Wonders
Hat Lindex
T-shirt Burberry
Shirt Carlings
Jeans H&M
Sneakers Nike
Tämän päivän Karjalaisessa oli juttu syksyn trendeistä, jossa minä ja kaksi muuta bloggaajaa annoimme vinkkimme syksypukeutumisen varalle. Tässä olivat omat vinkkini:


”Kun syksy lähestyy ja ilmat alkavat viilenemään, aikakin minulla iskee halu kokeilla uusia asukokonaisuuksia ja trendejä. Kauden trendeistä itselle inspiroivommat ovatkin olleet 90-luvun henkeen ruutukuvio, jonka flanellipaidan muodossa on helppo yhdistää farkkuhin rennon vaikutelman aikaansaamiseksi. Catwalkeillakin on paljon näkynyt eri vuosikymmenien vaikutteita sekä selkeämpiä mikrotrendejä. Näistä eniten näkyvillä ovat olleet hartiaviitat, johon onkin mukava syksypäivänä kääriytyä, kun tuntuu ettei vielä halua pukeutua paksuun takkiin. Printtien yhdistelyä on myös ollut nyt paljon, jonka rohkeampi toteuttaa graafisilla 80-luvusta inspiroituneilla kuvioilla, kun taas hieman arkisempaan tarkoitukseen edellämainitun ruutupaidan kaveriksi voi laittaa raitapaidan ja antaa flanellipaidan olla avonaisena raitapaidan päällä. Jo pitkään suositut ihonmyötäiset skinny-farkut on syytä laittaa varastoon ja vaihtaa rennompaan malliin, kuten revittyihin boyfriend-farkuihin tai mom-jeanseihin. Trendien kanssa ei kuitenkaan kannata innostua ja pukea kaikkia kerralla, vaan yhdistä asukokonaisuutta tehdessäsi 1-2 trendiä klassisiin perusvaatteisiin, joiden tulisi olla jokaisen vaatekaapin perusta.”

// On today’s Karjalainen, a local newspaper, there was a fashion article that featured me and two other bloggers, who told their tips on the trends of the fall. 

Ciao belle,

Sini

Ei kommentteja

Vastaa