GO EXPO 2017

Olin perjantaina ja lauantaina Go Expo -messuilla pyörähtämässä, kun sain kaveriltani ylimääräisiä lippuja tapahtumaan. Go Expossa oli fitness, pyöräily, ulkoilu, hevos- ja valokuvausosastot, joissa kävin kaikissa kurkistamassa mielenkiintoisia näytteilleasettajia. Erityisesti kyselin paljon fysioterapiaan liittyvien yritysten, kuten ergonomia-, lihashuolto-, pohjallisyritysten tuotteista ja niiden toimivuudesta. Olin myös innossani eri liikuntamuotojen esittelyistä, sekä valokuvausdemoista joissa esiteltiin elokuvallista valokuvaamista monenlaista muuta inspiraatiosta toteutukseen. Koin oppineeni erityisesti valokuvausprosessista hieman uutta, joka toivottavasti auttaa valokuvaamistani myös blogihommissa. Kävin myös katsomassa uutta objektiivia, jota budjetin iskiessä vastaan jouduin tyytymään vain ihailemaan. Kenties syksyllä sitten!
Sain paljon inspiraatiota myös omaan liikkumiseen, joka tässä kiireiden hellittäessä varmasti lisääntyy. Helsingissä oli todella keväinen sää, joten Joensuuhun palaaminen voi tulla hieman järkytyksenä koska siellä on kuulemma tullut lunta taas enemmänkin. Voisinkin mielelläni jäädä pidemmäksi aikaa tänne nauttimaan auringosta ja kevätfiiliksestä, mutta pitänee hakea töitä niin että pääsisin sinne muuttamaan. Messuille en kyllä varmaan ihan hetkeen mene, sillä ihmispaljous alkoi nopeasti kyllästyttämään ja lepo oli jo tarpeen.
Messuilla oli paljon innovatiivisia ja terveyttä ajattelevia yrityksiä ja tuotteita, sekä ekologisuus ja kokonaisvaltainen hyvinvointi olivat kantavia teemoja näytteille asettajilla. Tuotteet tukivat niin ulkoista kuin sisäistäkin hyvinvointia ja paljon erilaisille asiakasryhmille suunnattuja tuotteita ja palveluita oli tarjolla. Oli mielenkiintoista olla seuraamassa messuilla myös ns. ammattilaisen näkökulmasta sitä miten tuotteiden hyödyt osataan perustella messukansalle ja mahdollisille asiakkaille. Olisinkin toivonut hieman enemmän perehtymistä näytteilleasettajilta omasta tuotteesta, joka meni ehkä usein kaavamaisena esittelynä. Olen itsekin ollut tarjoamassa vastaavanlaisia palveluita ja toiminut näytteilleasettajana tapahtumissa, joten tiedän että helposti ihmismassaan ja hektiseen ympäristöön suhtautuu kaavamaisella liukuhihnapalvelulla. Näytteilleasettajat olivatkin erittäin mukavia ja olivat jopa kiinnostuneita kiperistä kysymyksistäni ja keskustelua heräsi.
Pidin todella paljon erilaisista esittelyistä ja demoista, joissa pääsi tutustumaan erilaisiin teemoihin tarkemmin asiantuntijan johdatuksella. Monessa paikassa oli myös mahdollista päästä kokeilemaan itse miten tuote tai palvelu toimii, mikä on mielestäni aina hyvä asia. Erityisen hyvälle mielelle tulin Esportin Tramboliini ryhmäliikuntatunnin demosta, sekä aiemmin mainitsemistani valokuvauksen demoista, joista toisesta näkyy kuva tuossa alapuolella. Valokuvaus osaston puolella oli myös esimerkiksi mahdollista päästä muotokuvaan, sekä saada itsestään muistoksi polaroid-kuva messuilta.
Kävitkö sinä Go Expo -messuilla vai oletko menossa vielä huomenna? Jos vastasit kyllä, kerro omat suosikkisi tai mitä odotat messuilta eniten kommenttiboksiin!
En halua alkaa liikaa kommentoimaan ja puimaan messuja, sillä jokaisella jää oma fiilis tarjonnasta ja siitä mikä on mielenkiintoista tai tylsää. Halusin tulla hieman jakamaan muutamia otoksia messuilta ja kertomaan pääpiirteittäin mitä siellä näin, jotta jos vielä epäröit messuille menoa voit saada selkoa, että olisiko siellä sinulle jotain tarjottavaa. Itse ainakin pidin tarjonnasta ja varmaan menisin toiste uudestaan, mikäli mahdollisuus osuisi kohdalle.
Ciao belle,
Sini

Vastaa