HAAVEET JA TAVOITTEET TÄLLE VUODELLE

Vuosi 2018 starttasi hieman väsyneissä tunnelmissa ja ensimmäinen viikko tuntui siltä kuin se ei loppuisi ikinä. Nyt kun olen päässyt vauhtiin tämän viikon kanssa… ja saanut jotain kuvia jotka liittää tähän postaukseen, voin jakaa teillekin hieman omia tavoitteita ja toiveita tälle vuodelle. Kyselinkin Instagramin puolella, että mitä te haluaisitte blogin puolella nähdä seuraavaksi ja moni olikin halukas kuulemaan tavoitteista tälle vuodelle, joten täältä pesee. Minulla on ollut töiden takia suhteellisen paljon kiireitä, enkä ole ehtinyt kuvaamaan saatika kirjoittamaan blogitekstejä tänne, joten sisältöä on ollut hieman niukalti. Nyt olenkin sopinut useita kuvaustreffejä, jotta tilanne korjaantuisi. Kiitos teille ihanille joiden kanssa olen ollut tai olen menossa kuvailemaan!
Nämä kuvat on otettu Lauttasaaressa rannalta, ja jotenkin pidän siitä millaisia niistä tuli. Tuuli kieltämättä jäädytti sormeni niin että kuvaussession päätteksi jouduin pyytämään apua Iidalta nappien sulkemisessa, kun sormet olivat niin kohmeiset ja tunnottomat, ettei kommervenkeiltä tällä reissulla vältytty. Mä en niin malta odotta kevättä ja kesää!

Haluan matkustaa kaukomaille

Thaimaa, Indonesia, Malediivit ja Mauritius. Haluan tänä vuonna matkustaa jonnekin näistä tai muualle yhtä kauas. Kauniiseen trooppiseen maahan kauas kotosuomesta ja kokea ihanat maisemat ja kristallinkirkkaat vedet. Olen pysytellyt toistaiseksi vain Euroopan alueella matkoillani, joten haluan päästä kokemaan aivan jotain uutta ja ihmeellistä. Muutenkin haluan matkustaa paljon paljon enemmän, sillä haluan nähdä mahdollisimman paljon eri paikkoja elämäni aikana. Lentokentät ovatkin yksiä lempipaikkojani maailmasta juuri siksi, koska siellä on kaikki mahdollista ja seikkailut ovat vain lentomatkan takana. Kaukomatkoja haluaisin tehdä lähitulevaisuudessa enemmänkin, kun olen nuori ja jaksan lentomatkat ja aikaerot paremmin. Aikaakin on helpommin käytettävissä, pitäisi vain osata tarvittaessa ottaa itselleen aikaa ja matkustaa, sillä nyt on parhaimpia aikoja sitä tehdä. Todennäköisemmin kadut niitä matkoja joita et tehnyt kuin niitä jotka teit. Maailmamatkaus myös avartaa ja oppii arvostamaan erilaisia asioita omassa elämässä. Eikä se lämmin ilmastokaan tietenkin haittaisi.

Haluan opetella joogaa

Olen aloittanut tekemällä joka päivä yhden pienen jooga workoutin youtubevideoiden tahtiin. Esimerkiksi Boho Beautifulilla on ihania treenejä eritasoisille joogaajille erilaisiin tarkoituksiin, joita olen hyödyntänyt tässä projektissa ja ai että se tuntuu hyvälle. Ajoittain venyttely ja kehonhuolto jää helposti vähemmälle, joten joogan avulla pyrin lisäämään sen osallisuutta arjessani. Olen kovin skeptinen uusiin liikuntamuotoihin ja fitnesstrendeihin, mutta kokeilen niitä mielelläni uteliaisuudesta. Liikunnassa on tärkeintä se että se on mieleistä ja sitä on hauska tehdä, joten jos siitä innostun niin kehoni kiittää.

Haluan ostaa vähemmän

Olen vähentänyt turhanpäiväistä shoppailua tässä viime vuosina enkä sorru ns. turhiin ostoksiin kovinkaan usein. Vaatteet ovat olleet itselleni suurimman vähentämisen kohde, sillä koen etten tarvitse niin paljoa. Uusien asuyhdistelmien luominen vanhojen ja uusien ihanuuksien yhdistelmällä on kuitenkin ihanaa ja nautin sen luovasta puolesta muun arjen ympärillä. Siksi pidänkin tämän blogin pitämisestä sillä saan toteuttaa siinä tätä esteettistä puoltani, mutta toivottavasti yhä enemmän yhdistelemällä vanhaa kuin ostamalla uutta. Minulla onkin tälle vuodelle ns. kiintiö jonka mukaan saan vuoden aikana ostaa uusia vaatteita. Niistä olenkin jo pari alennusmyynneistä ostanut ja yksi ikuisuushaave, jotka tulevatkin näkymään blogissa myöhemmin. En todennäköisesti osaisi täysin pidättäytyä ostamisesta, vaan ajattelen että jos joku tekee minut onnelliseksi ja minulla on varaa se ostaa, niin sallin sen itselleni.

Haaveilen täysin kasvisruokavaliosta

Kasvisruoka saa minut voimaan hyvin ja tuntemaan itseni pirteäksi. Tykkään syödä kasvisruokaa ja laittaa sitä, mutta pidän todella paljon juustoista sekä muista eläinperäisistä perusraaka-aineista, etten koe että pystyisin olemaan täysin kasvissyöjä. En nyt puhu vegaaniudesta, sillä esimerkiksi nahan käyttämistä pukeutumisessa en aio lopettaa vain toteuttaa terveellistä ja hyvinvointiani edistävää ruokavaliota. Tavoitteeni onkin vähentää eläintuotteiden käyttöä siinä määrin, että se on järkevää, mutta en tule luopumaan niistä kokonaan.

Haaveilen blogini kasvamisesta

Haluan panostaa blogiini mahdollisimman paljon ensi vuonna. Teen kuitenkin täysipäiväisesti töitä, joten tasapainottelu näiden kahden välillä tuleekin olemaan yksi isoimmista projekteistani ensi vuodelle. Haluan tutustua mahdollisimman paljon uusiin ihmisiin blogini kautta ja tehdä ihania asioita mitä olen tähänkin asti päässyt tekemään ja kokemaan. Tiedäpä sitä mitä kaikkea kivaa tämä vuosi tuokaan tullessaan. Haluan oppia valokuvaamista ja luoda kaunista sisältöä blogiini. Haluan oppia kirjoittamista niin, että sisältöäni olisi miellyttävää lukea ja se toisi iloa ja inspiraatiota myös teille lukijoille. Jotkut asiat tulevatkin muuttumaan ja osa pysymään samana, joten ei voi kun odottaa ja katsoa miltä blogini näyttää sitten 2018 vuoden lopussa.

Haluan olla positiivinen

Haluan että pystyn keskittymään positiivisuuten enkä huomaa asioista vain niitä mitä on pielessä. Kun väsyttää ei löydä niitä arjen pieniä iloja yhtä helposti niin haluan yhdistää tähän toiveeseen myös sen että pystyn etsimään sitä positiivisuutta myös muualta jos sen hetkinen olotila tai ympäristö ei sitä salli. Parannan unenlaatua, fyysistä terveyttäni tai mielialaani jollain jolla on positiivinen vaikutus itseeni. Kun muuten elämässä jaksaa on positiivisuuskin helpommin ylläpidettävissä. Ympärillä tulee aina olemaan negatiivisia ihmisiä ja tilanteista, joita ei täysin voi välttää, mutta silloin se oma jaksaminen auttaa siihen ettei lähde mukaan negatiiviseen mielentilaan vaan pysyy positiivisena kaikesta huolimatta.
camel coat MASSIMO DUTTI
sweater ACNE STUDIOS
pants ZARA
chelsea boots VAGABOND
bag MICHAEL KORS
Ciao belle,
Sini

Vastaa