HELPPO AVOCADOLEIPÄ

Mun yks lemppari välipala, aamupala ja iltapala, eli helppo ja terveellinen vaihtoehto tilanteeseen kuin tilanteeseen on avocadoleipä. Aluksi tein niitä ihan klassisella tavalla leikkaamalla avocadon siivuiksi ja asettelemalla ne jyvänäkkärin päälle, mutta laiskana ihmisena ajattelin että nyt pitää keksiä jotain hieman helpompaa ja yksinkertaisempaa, jotta avocadoleivän tekeminen olisi aamulla unentokkuraisena tai työpäivän jälkeen nälkäisenä helppoa ja nopeaa. Teinkin quacamolea avocadoista hieman maustamalla samoilla mausteille kuin leivän päälle laittaessani, joten maku pysyi ennallaan mutta leivän tekeminen oli useamman kerran helppoa ja yksinkertaista.
avocadoa
Santa Marian Lime Pepper maustesekoitusta
limemehua
Ja näin yksinkertaista se on. Kolme raaka-ainetta ja helposti herkullinen lopputulos. Laitoin halkaisemani ja lusikoimani avocadot IKEAn näppärään lasiseen eväsrasiaan, johon hedelmän murskattuani lisäsin limemehua ja maustetta oman maun mukaan. Muuta ei tarvita ja tiiviin kannen alla avocado ei pääse tummumaan yhtä nopeasti kuin irrallaan.
Itse näkkärinä tykkään käyttää Rostenin Siemennäkkäriä Ruis&Kaura maussa. K-marketeissa olen näitä alennuksessakin nähnyt, mutta halvimmasta vaihtoehdosta ei ole kyse. Olen kuitenkin sitä mieltä että tämä näkkäri on hintansa arvoinen. Muut edullisemmat vaihdoehdot eivät vain iske, enkä ole vielä tutustunut omatekemän siemennäkkärin maailmaan. Laitahan avocadoleipä testiin ja kerro mulle somessa miltä maistui!
Ciao belle,
Sini

Vastaa