HIUKSET KESÄKUNTOON + ETU SINULLE

Kävin viime viikolla pitkästä aikaa kampaajalla, joka alkoi olla jo todellakin ajankohtainen. Juurikasvuni pituus alkoi olla jo päätä huimaava ja freshimpi kesätukka oli pyörinyt pitkään mielessä, joten tartuin tilaisuuteen tutustua ihanaan pieneen ja kodikkaaseen kampaamoon Kontiolahden puolella. Kontiolahti on siis noin 20 minuutin matkan päässä Joensuusta, joka on kieltämättä sama aika jonka joutuu Joensuussa varaamaan siihen, että saa hyvän ja ilmaisen parkkipaikan keskustan alueella. Kampaamo jossa kävin on jo vuosikymmeniä toiminnassa ollut Parturi-kampaamo Heli, joka on aivan Kontiolahden keskustassa K-Marketin vieressä.
Kampaamon tunnelma on kuin elokuvasta. Se on ihanan perinteikäs ja kiireetön paikka, jossa viihdyin erinomaisesti sen kolmituntisen, minkä tämänpituiseen ja paksuiseen moppiin saa kuluttaa. Kampaamossa toimii 3 parturikampaajaa, joista uusimpana remmiin liittynyt Riika teki minulle värjäyksen ja pienen trimmauksen. Hän on itseasiassa hyvän ystäväni sisko! Riika ja koko kampaamon henkilökunta on erittäin taitavaa ja taitaa erilaiset tekniikat rautaisella ammattitaidolla. He käyvätkin jatkuvasti kouluttautumassa uusimpien hiustrendien ja käsittelyjen tekemisessä, joten samat palvelut kuin isommissa kampaamoketjuissa saa uniikissa ja perinteikäässä ympäristössä. Voi tuntua hassulta kuinka korostan paikan tunnelmaa, mutta olin ällikällä lyöty että jossain voi olla näin aito ja rento fiilis. Harvemmin isommissa kampaamoissa nimittäin päästään lähellekään samaa!
Tavallisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi Parturi-kampaamo Helistä saat hiustenpidennykset, kulmien värin ja muotoilun, hiusten tehohoidot, juhlakampaukset ja Olaplex käsittelyn. Värit ja käytetyt hoitotuotteet ovat Wellan tuotteita, mistä minulla on aiemminkin hyviä kokemuksia. Laadukkaat maailman kuulut aineet ja tekniikat on siis käytössä.
Samassa toimipisteessä on myös Kauneushoitola HannaMaria, jossa kampaamopalveluiden lisäksi on ripsienpidennykset, kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, meikkaukset, geelilakkaukset kynsiin ja luontaishoidot. Myös hierontapalveluja kannattaa kysyä! Eli samasta paikasta saat kaiken kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvän. Pieni epäusko iskee itselläkin noita palveluja tutkiessani, mutta ihan oikeasti kaikki palvelut saa samasta paikasta. Miten siistiä!
Nettiajanvaraus on heille tulossa, mutta vielä toistaiseksi ajanvaraukset tehdään puhelimitse numerosta (013) 731 228. Piakkoin pystyy siis myös oman ajan varaaminen näppärästi parilla klikkauksella http://www.hannamaria.fi:stä. Sieltä näet myös lisää tietoa palveluista ja hinnastoista tai suoraan klikkaamalla tästä. Sieltä näet kaikki parturi-kampaamon ja kauneushoitolan palvelut samasta kohdasta ja lisätiedot kaikista.
Minulle tehtiin raidoitusta jo kulahtaneeseen reuhkaan vaalealla ja kylmällä sävyllä. Color Maskin viimeisetkin vivahteet postettiin sävytteellä, jolla saatiin aikaan ihana luonnollisuus. Kylmä ja raikas sävy kuin hehkui aiempaan verrattuna, sillä kellertävyys ja sameus hiuksista oltiin saatu poistettua. Hiekkainen sävy olikin juuri sitä mitä olin käynniltä toivonut ja punaisuuden rippeet olivat hävinneet uskomattoman hyvin. Samalla hiuksiin laitettiin Olapex hoito, jota suosittelen kaikille keillä on hieman elämää nähnyt tai muuten vaan hentoinen hiuslaatu. Ennen kuvassa näkee hieman vaaleimmissa kohdissa punertavaa sävyä, vaikkakaan se ei näy kuvassa samalla tavalla kuin luonnossa. Jälkeen kuvassa hiukset ovat huomattavasti terveemmän ja kauniimman näköiset, joten kampaajakäynti oli selkeästi tarpeen. Pituutta hiuksista ei tarvinnut ottaa, sillä niiden kunto oli kuitenkin loppujen lopuksi oman hoidon ansiosta sen verran hyvä, jotta voin kasvattaa pitkän ja hulmuavan kesätukan.
Ilokseni voin ilmoittaa, että teille lukijoille jotka mainitsette blogini kampaamokäynnillä saatte jotain ihanaa lisäksi edullisesti. Eli mainitsemalla Sini Mustonen leikkauksen tai värin yhteydessä saat hemmottelevan tehohoidon 10€ alennettuun hintaan! Nyt saat sinäkin vahvat ja kauniit hiukset, jotka ovat valmiina kesän menoihin ja meininkeihin!
Olen käynyt jostain ylä-asteen alusta asti samalla kampaajalla, joten olen hyvin varauksellinen siitä kun joku uusi värjää tai leikkaa hiuksiani. Olen kerran käynyt muualla värjättävänä ja vaikka se oli onnistunut kokemus käyn mielelläni samalla kampaajalla, sillä hän tietää koko värihistoriani ja miten esimerkiksi päänahkani reagoi tietyissä tilanteissa. Olin tällä kertaa kuintekin hyvin luottavaisin mielin liikenteessä, sillä tiedän että Riika on taitava ja olen nähnyt hänen töitään mm. aiemmin mainitsemani ystäväni kohdalla. Suosittelenkin hänen käsittelyynsä menemistä. Hänellä on paljon kokemusta erityisesti vaalennusprojekteista, eli jos vaaleat kesäkutrit ovat mielessä voit hyvillä mielin varata ajan Riikalle.
Suosittelen lämpimästi ihan jokaiselle parturi-kampaamon tunnelmaa. Käy siis vaikka tarjouksen perässä kokemassa aito elokuvamainen kampaamokokemus. Vaikka Kontiolahti saattaa kuulostaa kaukaiselle, on kokemus kuitenkin sen arvoinen. Ystävällinen henkilökunta, joiden uskollinen asiakaskunta varmasti sanoo samaa kuin minäkin, auttaa asiassa kuin asiassa hiuksiin tai hoitotuotteisiin liittyen. Itsekin opin muutaman jutun omasta hiusten hoidosta, että saan ylläpidettyä kauniin värin ja hiusten kunnon. Hiusten hoito ei jää kampaamoon, vaan sieltä saa tuotteet ja vinkit miten hiuksia tulisi huoltaa ja hoivata. Sain mukaan Wellan Elements sarjan Uudistavan shampoon ja hiusnaamion. Sarjan tuotteissa on luonnollisia uutteita, eivätkä ne sisällä sulfaatteja joten hiusnaamiointoilijana odotan jo innolla näiden testaukseen ottamista.
*Kampaamopalvelut saatu blogin kautta.
Ciao belle,
Sini

Vastaa