I LOVE ME -MESSUT

Messuputki alkoi viime viikonloppuna I Love Me -messujen muodossa. Jo messueliitiksi luettava hyvinvointiin ja kauneuteen keskittyvä messutapahtuma järjestetään siis vuosittain Messukeskuksessa Helsingissä jos joku ei aiemmin tapahtumasta ollut kuullut. Oma messukokemukseni jäi toivottua pienemmäksi, sillä minulla oli paljon menoa ja meininkiä lauantaina. Olin messuilemassa siis muutaman tunnin sunnuntaina. Toisaalta rahaa säästyi, sillä messuostokseni jäivät pyöreään nollaan, sillä ainut itselleni lupaama ostos, eli Jeffree Starin liquid lipstick haluamassani värissä oli loppu. Meninkin messuille lähinnä kiertelemään ja inspiroitumaan, mikä onkin kyseisten messujen yksi tarkoitus. Erilaisia omaan hyvinvointiin liittyviä brändejä, tuotteita ja palveluja kauneudesta, ruokaan ja muotiin oli siis koko Messukeskus pullollaan. Yrityksiä messuilla olikin yhteensä 503, eli ei mistään pienistä messuista ole kyse!
Olitko sä messuilla vierailemassa? Mitkä olivat sun suosikkeja tapahtumasta? Jos messut jäivät välistä, niin voit kertoa mitä olisit käynyt katsomassa jos paikalle olisit eksynyt!
Itse vierailin kysymään oikeanlaisen sängyn valinnasta Joensuun sänkytehtaan pisteellä. Yrityksen edustajan kanssa rupattelimmekin antoisan keskustelun tasaisen vuorokausirytmin ja hyvien elämäntapojen merkityksestä uneen ja jaksamiseen. Olenkin pistänyt työn alle postauksen tyynyn ja sängyn valinnasta, joten tästä asiasta pääsette kuulemaan enemmän hieman myöhemmin kuin jo aiemmin tilaamamme sänky saapuu kotiin. On nimittäin jo aika saada hieman parempi vuode, jossa voi nukkua tilavasti ja mukavasti aiempaan sänkyyn verrattuna. Kyseisessä postauksessa kerron lisää ajatuksia, joita messuilta sain.
Toinen erittäin näkyvä teema oli ruoka ja ravitsemus, johon liippaavia pisteitä messuilla oli lukemattomia. En edes ehtinyt noteraamaan puoliakaan niistä lyhyen visiittini aikana, mutta bongasin paljon trendikkäitä tuotteita ja brändejä, jotka ovat olleet somessa vahvasti näkyvillä. Erilaisia superfoodeja, erikoisruokavalioon sopivia tuotteita ja vegaanisia herkkuja oli pilvin pimein. Koska en kovin tarkkaan päässyt tutustumaan brändeihin ja kojuihin niin en kerro asiasta enempää. Bloggaajakollegoideni blogeissa on mahdollisesti hieman kattavampaakin sisältöä kuin omassani, joten suosittelen tutustumaan myös muiden postauksiin messuilta.
Oma ihon- ja hiustenhoidon suosikkibrändini L’Occitane oli myös edustamassa itseään. Kävinkin brändin edustajalle kertomassa kuinka olenkaan tykästynyt tuotteisiin. Puhuimme myös mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista, sillä tämä jos joku on brändi, jonka takana voin seisoa. Käytän kyseisen merkin tuotteita tällä hetkellä ihonhoidosta hiustenpesuun lähes yksinomaan, joten tekisinkin mielelläni yhteistyötä heidän kanssaan. Pysykäähän siis kuulolla jos sattuisi tämmöinen ihana mahdollisuus ilmaantumaan. Suosittelen siis lämpimästi kyseisen merkin tuotteita, jos se ei vielä tullut selväksi. Tällä hetkellä käytössäni on erittäin kosteuttava Shea-sarja ihonhoidossa, sekä korjaava shampoo ja hoitoaine, jotka toimivuudeltaan ja tuoksultaan ovat vertaansa vailla. Minulla tuleekin tuoksusta aina mieleen Nizzan matkani, jossa ensi kertaa otin tuotteet käyttöön. Näistä tuotteista en aio luopua kyllä ainakaan vähään aikaan, sillä ne oman hyvinvointini (messujen teemaan viitaten) kannalta ovat olleet tärkeitä ja sitä tukevia. Ihoni on voinut hyvin, joten olen voinut olla itsevarma eikä minun ole tarvinnut huolehtia pitkien värjättyjen hiusteni hyvinvoinnista, sillä tuotteet ovat ylläpitäneet niitä hyvin.
Messuilla on parasta tavata bloggaajakollegoja. Tässä niin metakuvassa (bloggaaja kuvaamassa bloggaajaa joka kuvaa somesta tuttua tuotetta) näkyy ihana Anna, joka sattui olemaan messuilla samaan aikaan. Anna kirjoitti myös itse hyvän postauksen messuista ja trendikkäästä selfcare aiheesta, jonka suosittelen katsastamaan. Näin myös muita tuttuja pitkästä aikaa, sillä messuilla oli niin paljon porukkaa eli oli väistämätöntä törmätä tuttuihin. Ihana oli tavata teitä jos satutte lukemaan tämän postauksen! Viikonlopun mittaan kyllä suurin osa seuraamistani suomalaisista bloggaajista, vloggaajista ja somevaikuttajista vieraili messuilla. Olikin mukavaa miten monimuotoinen poppoo oli paikalle saapunut, sillä muodista, kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet ihmiset olivat kaikki paikalla. Ei siis ihme miksi messut ovat saavuttaneet niin suuren suosion.
Messuilla olisi kevyesti saanut vatsansa täyteen erilaisia toisiaan herkullisimpia maistiaisia. Itse en kuitenkaan kovin montaa käynyt kokeilemassa lähinnä siksi että monessa oli niin suuri ruuhka että oma sunnuntairento kärsivällisyyteni ei siihen olisi riittänyt. Kävijöitä messuilla viikonlopun aikana oli yli 52 000, joten porukkaa näin paikanpäällä olleenakin oli aivan hirveästi. En enää ihmettele miksi koko Messukeskus oli täynnä porukkaa. Ensi vuonna aion kyllä varautua rauhallisemmalla aikataululla niin että voin ajatuksen kanssa liikkua messuilla. Yksi vetonauloista oli odotettu Jeffree Starin vierailu ja piste Oletkaunis.fi nettikaupan yhteydessä. Jeffree itse ei ollut paikalla kuin perjantaina ja lauantaina, joten häntä en päässyt tällä kertaa bongaamaan, mutta ehkä joku toinen kerta jos samanlainen tilaisuus sattuu kohdalle. Jeffree tuli siis lanseeraamaan uuden liquid lipstick kokoelmansa, jota oli myös messuilla myynnissä.
Muoti jäi omalta osaltani aika vähäiseksi. Olin erehtynyt menemään messuille korkokengissä, joten aika nopeasti jalkani väsyivät messuilla ollessa, joka lyhensi siellä viihtymääni aikaa entisestään. Messuilla oli myös I Love Fashion -muotinäytös, jota moni suositteli. Tämä jäi omalta kohdaltani välistä, mikä hieman jäi harmittamaan sillä olisi ollut mahtavaa päästä itse seuraamaan muotinäytöstä niinkin isolla panostuksella toteutettuna. Kävin muotipuolella hieman katsomassa tarjontaa, mutta olin siihen pettynyt. Olin kaivannut hieman jotain enemmän, mutta toivotaan että ensi kerralla olisi sitä jotain myös muodin puolella mitä kaikilta muilta osa-aluelta löytyi. Messuilta tuli bongattua kyllä esimerkiksi suomalaisia suunnittelijoita, kuten Katri Niskanen. Kyseiset messut ovatkin erinomainen mahdollisuus uusille brändeille tulla huomatuksi, sillä paikalla on paljon katsojia ja mahdollisia ostajia. Nyt onkin hyvä alkaa odottamaan ensi viikonlopun Viini ja Ruoka -messuja, joista toivottavasti saatte monipuolisempaa materiaalia kuin tästä lyhyestä visiitistäni.
Messulippu saatu Messukeskukselta.
Ciao belle,
Sini
Seuraa blogia Instagramissa @sinimustonen tai Facebookissa Sini Mustonen

Vastaa