IHON JA HIUSTEN IHMEIDENTEKIJÄ

Kuten aiemmissa postauksissa olen puhunut luottotuotteideni merkityksestä ihoni hyvinvoinnille, halusin esiteillä teille ykköstuotteen, joka hoitaa niin ihon kuin hiuksetkin ja tarvittaessa myös kuivaa ihoa esimerkiksi käsistä tai muualta vartalosta. Kyseessä on siis Nuxe Huile Prodigieuse kuivaöljy, jota käytän pääasiallisesti heti kasvojen puhdistuksen jälkeen kosteusvoiteen alla tai asemesta. Olenkin monelle ystävälle suositellut kyseistä tuotetta, sillä se on monipuolisuutensa lisäksi myös tehty luonnollisista ainesosista, joka on ihonhoidossa yksi tärkeimpiä ominaisuuksia minulle. Kyseinen tuote onkin Nuxen kulttituote, jonka nimeen monet kauneusgurut ja ihonhoitointoilijat vannovat.

Kesällä en saata käyttää kosteusvoidetta ollenkaan, vaan käytän sen asemesta reilun määrän kuivaöljyä. Pahimpina epäpuhtauskausina käytin mahdollisimman vähän erilaisia tököttejä, joka rauhoitti ärsyyntyneen ihoni. Ihonhoitorutiiniini (joka ei ole tässä muuttunut kyllä yhtään miksikään) lisäksi käytän päivittäin juurikin tätä kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoani päivän päätteeksi. Liiallisia öljymääriä kannattaa kyllä kokemuksen syvällä rintaäänellä välttää, sekä pitää öljy pois silmistä. Kun innostuu käyttämään tuotetta hieman reilummin, menee siltä helposti silmiin. Ihoni ei ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa ja kosteutettu kun se nyt on, joten kiitän siitä tätä öljyä ja muita ihonhoitotuotteitani. Hyvinvoiva iho on kuitenkin ylellisyys josta en halua tinkiä.

Tuote on pysynyt lähes samanlaisena koko sen 25-vuotisen elämänsä ajan. Vuonna 2017, siihen on lisätty Tsubaki öljyä lisäämään sen ravitsevia ja ihoa kaunistavia ominaisuuksia. Tämän lisäksi tuote sisältää pehmeyttävää manteliöljyä, kosteuttavaa Camellia öljyä, ikääntymisen merkkejä häivyttävää Borage öljyä, rauhoittavaa hasselpähkinä öljyä, ravitsevaa macadamia öljyä ja korjaavaa Argan öljyä. Kaikkea tätä, mutta ei kuitenkaan säilöntäaineita tai silikonia tai kuivattavia mineraaliöljyjä. Tuoksu on mieto ja muistuttaa eksoottisista rannoista ja luonnosta. Se ei kuitenkaan ole mitenkään häiritsevä, joka monelle voi kasvojen iholle laitettaessa tuntua epämielyttävältä.

Hauska oli tuota edellistä ihonhoitorutiinipostausta vuoden takaa lukiessani, ettei ihonhoitorutiinini ole muuttunut vuodessa miksikään, joten olen selkeästi tehnyt jotain oikein. Oma toimitamallini ihonhoidossa on minimaaliset tuotteet laadukkailla raaka-aineilla ja olen onnistunut siinä hyvin. Kun iho ja hiukset voivat hyvin on helpompi lähteä suunnittelemaan esimerkiksi erilaisia meikkejä, kampauksia ja asuja, ilman että huomaa vaikka ihon epätasaisuuksien vaikeuttavan tasaisen meikkipohjan aikaansaamista. Se myös tuo aimoannoksen itsevarmuutta kun tietää, ettei ole mitään peiteltävää. Koska olen suurimman osan viikkoa meikittä ja hiukset kiinni esimerkiksi letillä tai nutturalla on tärkeää huolehtia ihosta ja hiusten kunnosta, jotta ne kestävät arjen menot, meiningit ja saasteet jota ympärillä on. Siksi haluankin panostaa siihen, että lähtökohta on mahdollisimman hyvä ennemmin kuin, että lähtisi peittämään asioita joista on epävarma. Mutta toisaalta, ei meistä kukaan ole täydellinen joten onko sillä mitään väliä jos on jotain kauneusvirheitä tai josta ei ole ylpeä. Ei, sillä meillä kaikilla on niitä.

Ciao belle,

Sini

Vastaa