KOHTI ETELÄÄ

Tämän viikon lopulla lähden kohti etelää ja pääkaupunkiseutua kohti harkkaa. Olen haaveillut asuvani alueella pitkään, joten viimeiseen harjoitteluuni halusin sinne, sillä usein ensimmäinen työpaikkakin saattaa tulla viimeisen harjoittelupaikan kautta. Hieman jännittää pidempi ajanjakso kauempana, sillä Kuopiossa ollessani tulin joka viikonloppu takaisin Joensuuhun, mutta nyt en pysty pitkän matkustusajan vuoksi moista edes kuvittelemaan, joten vaikka minulla on rakkaita ystäviä etelässä ja luonani pystyy Joensuusta käsin vierailemaan, on se hieman haastavaa. Monet tekevät opiskelunsa kaukana kotipaikkakunnaltaan, joka on tavallaan samanlainen tilanne, joten en stressaa sitä.
Odotan kuitenkin innolla millaista asuminen pk-seudulla on muuten kuin lyhyitä jaksoja lomalla kaverin luona tai hotellissa. Täällä Joensuussa on ollut kunnon talvi jo pidemmän aikaa, ja vaikka ihmisten snäppien perusteella näyttäisi ainakin tällä hetkellä etelässäkin lumen olevan maassa, voi sää olla erilainen kuin näissä kuvissa, jotka otettiin jo ennen joulua. Toisaalta nämä hirveät pakkaset alkavat jo ärsyttää, joten maisemanvaihdos etelämpään tarkoittaa hieman lämpimämpää säätä. Se ei minua haittaa ollenkaan.
Harjoittelun alkaminen tarkoittaa myös hieman hajanaisempaa postaustahtia. En myöskään pysty asukuvia ottamaan yhtä usein, mutta pyrin kuitenkin julkaisemaan blogiini sisältöä kiireistä huolimatta enemmän ja vähemmän säännöllisesti. Kuten viime syksynäkin, blogi menee muun elämän ehdoilla pari kuukautta ja sitten onkin taas enemmän aikaa. Sitten alkaakin työtä tekevän elämä, joka omalta osaltaan tasapainottuu blogin kirjoittamisen kanssa. Siitä en kuitenkaan tiedä vielä yhtään mitään, että mitä tulevaisuudessa tapahtuu, mutta eiköhän se selviä yhdessä teidän lukijoiden kanssa.
Toivoisinkin teiltä paljon toiveita millaisia ja mitä aiheita koskevia postauksia haluatte blogissani nähdä!
Haluaisitteko esimerkiksi kysymyspostauksen jossa vastaan yleisesti kaikkiin kysymyksiin tai tietyn aihealueen kysymyksiin? Haluatteko tietää enemmän fysioterapiasta tai alan opiskelusta? Entäs liikuntaan ja tasapainoiseen harjoitteluun liittyvät aiheet? Kenties muotitrendit ja kauneusaiheet voisivat kiinnostaa? Pistäkäähän kommenttiboksi laulamaan! Kiire todennäköisesti työ inspiraatiota hieman, joten olisin todella kiitollinen teille postausvinkeistä ja kommenteista.
coat ZARA
sweater & OTHER STORIES
jeans CALVIN KLEIN JEANS
boots TIMBERLAND
beanie BIKBOK
Ciao belle,
Sini

Vastaa