KUINKA PALATA BLOGIARKEEN?

Nyt olen kotiutunut onnellisesti Nouwiin ja tarkoituksenani olisi palata entistä paremmin blogiarkeen, eli säännöllisiin postauksiin ja materiaalin tuottamiseen. Valokuvaus ja kirjoittaminen on ollut hieman tiukassa viime aikoina, joten olen esimerkiksi Instagramin puolella ollut toivottua hiljaisempi. Haluaisin pystyä julkaisemaan kuvan joka päivä, jotta minulla olisi jotain tarjottavaa, sekä julkaisemaan Storyja tämän lisäksi useasti viikossa. Blogipostaukset minulla ovat pysyneet tavoitteellisessa yhdessä postauksessa viikossa, josta olen tinkinyt vain sen verran etten ole vakituista päivää valinnut vaan julkaisen postauksen silloin kun minulla on aikaa ja energiaa jakaa teille ajatuksiani.

Postaukseni ovat olleet hyvin vapaata ajatuksenjuoksua ja aitoja fiiliksiä, mikä omalla tavallaan on hyvä asia. Viime aikoina inspiraationi ei ole kuitenkaan ole ollut entisenlaisensa kevätväsymyksen ja huonon ruokavalion vuoksi, joten en ole kokenut etten ole voinut antaa kaikkeani blogille. Pyrinkin palaamaan tässä päivien pidetessä ja säiden (toivottavasti) lämmetessä lisäämään postaustahtia ja materiaalin määrää, sekä laatua jotta voin olla ylpeä blogistani ja sen sisällöstä. Tämän lisäksi pyrin säännöllisempään postaustahtiin julkaisupäivän muodossa, mutta en ole vielä päättänyt milloin aion sen pitää. Uusi blogialusta ja sen tuomat haasteet ovat kuitenkin tällä hetkellä päällimmäisenä asiana mielessä, joten priorisoiden mennään.

Mitään tiettyä reittiä hyvään blogiarkeen ja -rytmiin ei tietenkään ole, vaan jokaisen pitää löytää se oma tasapaino niiden asioiden välillä joita pitää elämässä tärkeänä. Minulla on ollut myös korvan takana aloittaa vlogien tekeminen, mutta jostain syystä olen sitä vielä jänistänyt. Se että onko minulla riittävän mielenkiintoista ja visuaalisesti miellyttävää sisältöä tämän hetkisten taitavien videovloggaajien repertuaariin ja miten voin tavallisen arkisen elämäni kuvata hyvin videoiden muotoon. Mielelläni myös kunnioitan ympärillä olevien ihmisten yksityisyyttä, joten se vaikeuttaa esimerkiksi julkisilla paikoilla materiaalin kuvausta. No, mutta ei siitä sen enempää, sillä tarkoituksenani oli kertoa enemmän tästä tämän hetkisestä tilanteestani blogin puolella ja kuinka aion lähteä sitä kehittämään.

Blogimuuton yhteydessä en saanut siirrettyä vanhoja materiaalejani uudelle alustalle, joten vanhat postaukset ovat sen takia ns. typistettyinä lyhyempinä versioina. Olen manuaalisesti kirjoittanut niitä uudelleen, jotta olemassaoleva sisältö löytyisi myös täällä uudella alustalla. Hidasta hommaahan se on, mutta enköhän minä sen joskus saa tehtyä. Uutta materiaalia tulee kuitenkin tuttuun tapaan, joten aivan tyhjin käsin ei teidänkään tarvitse jäädä. Ollaan kuitenkin inhimillisiä toisillemme, sillä ainakin itse teen tätä sulasta innosta bloggaamista kohtaan, joten resurssien määrä materiaalien ja sisällön siirtoon on erittäin rajallinen.

Kerro minulle kommenttiboksiin millaista sisältöä haluaisit uudella alustalla nähdä ja mitä pidät uudesta blogistani? Kommentteja, niin ruusuja kuin risujakin saa laittaa aina niin täällä kuin Instagraminkin puolella, eli ota myös se seurantaan niin pysyt ajantasalla mitä tuleman pitää!

Now I’ve arrived at Nouw on my new blog platform. I have planned on getting back to the blogging ”groove” during these following months, which means scheduled posts and new material. My posts have been pure flow of thought lately, which I sort of like but my inspiration has been quite limited because of exhaustion and poor nutrition. This has made feel like I haven’t done my best for the blog. I hope you can understand this and cut me some slack. I do this purely out of love for blogging, which requires me to prioritize my other aspects of life in order to do this. Old posts from my old platform (that are only in Finnish) are not complete because of an technical malfunction that I experienced during the move. I will rewrite them as soon as I can.

teddy coat MANGO

sweater ACNE STUDIOS

plaid pants THEORY

logo belt GUCCI

chelsea boots VAGABOND

baker boy hat ASOS

Pictures: Essie’s

Ciao belle,

Sini

Vastaa