LAATU KORVAA MÄÄRÄN

Olen aikuisikäni (ja suurimman osan nuoruuttani) turvautunut pääasiassa luottotuotteisiini. Erityisesti ihonhoidon ja kosmetiikan suhteen olen sitä mieltä, että laatu korvaa määrän. Laadukkaiden luottotuotteiden osalta ei tule pettymystä ja olenkin uusien aluevaltausten osalta, joko palannut vanhaan tuttuun tai löytänyt uuden suosikin. Olenkin huomannut, että high end kosmetiikkatuotteet kuten Dior, Chanel, Estée Lauder, Lancôme ja Yves Saint Laurent merkkien kohdalla palaan niihin uudestaan ja uudestaan. Minulla on jo valmiiksi hyviä kokemuksia näiden merkkien tuotteista, joten sekin voi vaikuttaa siihen miksi luotan myös uusien tuotteiden kohdalla helpommin klassisten muotitalojen tuotteisiin, kuin uudempiin brändeihin. Heillä on ollut aikaa täydellistää tuotteidensa koostumus vuosien saatossa, joten ne ovat aivan omanlaisiaan käytössä.

Kokeilen mielelläni myös uusia muidenkin brändien tuotteita, joista voisin löytää uusia luottosuosikkeja. Useimmiten ne ovat tuottaneet pettymyksen ja olen tuotteen loppuun käytettyäni palannut hyväksi todettuun luottotuotteeseen. Hajuvesien osalta olen monipuolisempi ja minulla onkin fiiliksen mukaan useampia tuoksuja käytössäni. Niissäkin suosin lähes poikkeuksetta high end brändien tuoksuja, sillä kovimmassa käytössä on Guccin Bloom, Chanelin Nro 5 L’eau ja Hermèksen Jour D’Hermès Absolu. Haluan kosmetiikkatuotteissani turvautua kerralla laadukkaampiin ja kestävämpiin tuotteisiin, sillä haluan lopputuloksen olevan mahdollisimman viimeistelty kerralla ilman, että omien taitojeni täytyy korvata kosmetiikan laatua. Maksankin siksi hieman enemmän esimerkiksi mascarasta, kun tiedän sen näyttävän joka kerralla täydelliseltä. Tällä hetkellä minulla on käytössä Christian Diorin Diorshow mascara, joka on laadussaan rökittänyt mm. monen kulttisuosikin. Tämä on tietenkin oma mielipiteeni ja jollain toisella voi olla aivan täysin päinvastainen kokemus.

Laadukkaan kosmetiikan käyttäminen saa minut tuntemaan itseni itsevarmaksi ja kauniiksi. Siihen lisäksi pieni suihkaus ihanaa tuoksua taas saa sellaisen fiiliksen aikaiseksi, että on valmis ottamaan vastaan elämän kaikki haasteet. Käytän meikkiä ja tuoksuja pääasiassa viikonloppuisin ja vapaa-ajalla. Silloin kun lähden ihmisten ilmoille ja tapahtumiin haluan näyttää siltä, että olen paras versio itsestäni. Koen olevani myös enemmän oma itseni, kun olen saanut panostettua ulkonäkööni ja teen sen sellaisilla tuotteilla joiden kestoon ja laatuun voin luottaa. Silloin voin panostaa siihen miten kannan itseni ja kuinka saan tuotua parhaat puoleni esiin, ei vain ulkoisesti vaan myös sisäisesti. Kun saa itsensä tuntemaan itsevarmuutta, näkyy se myös ulospäin. Omalla kohdallani huomaan käyttämieni tuotteiden tukevan tätä paljon ja vaikka en itseäni pinnallisena ihmisenä pidäkään niin ajoittain haluan jotain lisäboostia itsetuntooni. Esimerkiksi silloin kun kuvaan materiaalia blogiini haluan kuvien lopputuloksen olevan mahdollisimman esteettinen ja viimeistelty, joten haluan myös itse näyttää kuvissa mahdollisimman hyvältä. Eikös me kaikki?

 Ciao belle,

Sini

Vastaa