LET’S LOVE SUMMER

Tällä viikolla on kauan odotettu juhannus. Itse olen menossa mökkeilemään muutaman muun kanssa, joten hauskaa tulee olemaan. Loppukesästä on sitten festareita ja kaikkea mukavaa, joten ei varmaan tule kenellekään epäselväksi, että kesä on lempivuodenaikani. Lukuun ottamatta tietenkään itikoita Suomen kesä on kaunis ja vähäluminen. En tiedä onko se kesä vai mikä, sillä minulla on boheemi kausi menossa niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Fiilistelen kaikkea kyseiseen kategoriaan menevää. Olenkin kevään aikana sisustuksessakin lähtenyt hakemaan enemmän boheemia fiilistä esimerkiksi itsetehtyjen seinäkoristeiden ja muiden sisustustavaran muodossa. Pukeutumisessa menen usein fiiliksen mukaan, joten siitä johtunee se että kesällä haluan pukeutua boheemisti, sillä tunnelma on muutenkin rennompi kuin talvella ja kuvitteellinen reggae soi. Oma kesälomani meni jo viime viikolla, joten pääasiassa olenkin töissä. Iltaisin ja viikonloppuisin haluan kyllä nauttia kesästä täysin rinnoin ja fiilistellä tätä myös pukeutumisessani. Kun kuulin Lidlin vaatemalliston lanseeraavan boheemin kesämalliston, halusin päästä sitä kokeilemaan pikimmiten. Kuvissa näkyykin Esmara by Heidi Klum malliston vaatteita eli mekko jonka puin topiksi saman malliston shortsien kanssa, johon yhdistin ihanan ja malliston varmasti suosituimman vaatteen eli kimonon!

Vaatteet lanseerataan myymälöihin viikon päästä eli 28.6. Lidlin myymälöissä. Kaikki vaatteet ovat alle 20 euroa, eli 4,99-19,99€ hintahaarukassa. Se ei todellakaan ole paha hinta ylipäätään, mutta vaatteet ovat laadukasta materiaalia ja yllättävän hyvin valmistettu hintaan nähden. Olisin arvannut 17,99€ maksavan kimonon olleen ennemmin 50-60€ ennen hintaa tiedettyäni, joten olin positiivisesti yllättynyt mallistosta. Aiemmista Heidi Klumin mallistoista minulle ei ole kokemusta, mutta tämän perusteella olen positiivisilla fiililiksillä. Ennen kaikkea pidin malliston yhdisteltävyydestä ja siitä miten kauniita ja käytännöllisiä vaatteita mallistossa on. Olen jo suunnitellut kyseisen asun laittavani Ilosaarirockiin heinäkuussa, joten muutamasta monikäyttöisestä vaatteesta yhdisteltynä muutamaan muuhun vaatekappaleeseen on minulla jo selkeä visio koko viikonlopun asuiksi. Kiinnostaako teitä kuulla enemmän festaritrendeistä ja siitä miten tänä kesänä kannattaa festareille pukeutua? Mitä mieltä olet ylipäätään malliston vaatteista ja aiotko niitä itsellesi kotiuttaa?

Tänä kesänä haluankin panostaa pukeutumiseeni vapaa-ajalla, sillä koen sen mielekkääksi erityisesti näin kesäaikaan jolloin ei tarvitse hautautua toppatakkeihin ja kaulahuiveihin. Festarit ja muut tapahtumat ovatkin olleet oman pukeutumiseni juhlaa kun saa syystä pukeutua näyttävämmin ja erikoisemmin. Juhannuksen aion kuitenkin olla aivan mökkilookissa ilman mitään sen kummempia asuja, jolloin saan keskittyä olennaiseen eli rentoutumiseen. Toistaiseksi olenkin nauttinut juhannuskeleistä (…krhm) mökkeilemässä, mutta kenties joskus hankkiudun juhannusfestareille tai tapahtumiin, jolloin tämänkin pitkän viikonlopun voi hyödyntää ihaniin asukokeiluihin. Mutta en vielä ajattele niin pitkälle vaan hyppään pian autoon kohti mökkitunnelmia ja palataan asiaan ensi viikolla! Ihanaa juhannusta jok’ikiselle siellä ruudun toisella puolella!

​This week is the Midsummer celebrations, therefore I am here to wish all of you a great weekend. I personally enjoy the summer since it’s a chance to try new things with my style. Lately I’ve been feeling bohemian vibes with style and decoration. With this theme in mind I really fell for the Esmara By Heidi Klum collection that has gorgeus summery and bohemian clothing and accessories under 20€. I won’t be dressing in them for Midsummer though but got some big plans for rest of the summer including festivals and such cool things. What do you think about the collection and are you going to check them out after launching in Lidl store on 28.6.?

dress (as top) ESMARA BY HEIDI KLUM*

kimono ESMARA BY HEIDI KLUM*

shorts ESMARA BY HEIDI KLUM*

rattan circle bag MANGO

cowboy boots MANGO

sunglasses GUCCI

Vaatteet saatu blogin kautta. Clothes gifted. *

Ciao belle,

Sini

Vastaa