LOGO HUPPARI JA KUULUMISIA

Sisäinen fashion girlini innostui kun löysi Karl Lagerfeldin tämän sesongin hupparin puoleen hintaan Della Margasta. Logot ovatkin olleet kovaa huutoa nyt viimeaikoina ja niitä on ollut niin monessa eri muodossa ettei enää oikein pysy perässä. Itse en hirveän innoissani trendistä ollut, mutta tässä tapauksessa karikatyyrinen hahmo Karlista itsestään ja söpö ”From Paris with Love, Karl” -teksti oli niin herttainen etten voinut vastustaa. Huppari on myös hieman istuvampi kuin moni muu tällä hetkellä markkinoilla oleva malli, mutta kyseessä ei ole kuitenkaan ihonmyötäinen istuvuus. Tätä on hieman hankala selittää näin blogissa, mutta käytännössä koin hupparin omakseni. Tästä kiitos liikkeen myyjälle, joka kyseistä vaatekappaletta mulle vinkkasikin. Kerron lisää kuulumisiani, mutta nyt halusin jakaa nämä ihanan syksyiset kuvat jotka muutama viikko sitten tuli otettua kun Helsingissä oli vaan niin kaunista (ja on vieläkin).
hoodie KARL LAGERFELD
hat ASOS
leather jacket CALVIN KLEIN JEANS
jeans CALVIN KLEIN JEANS
boots TIMBERLAND
bag MICHAEL KORS
Nyt minulla onkin ollut muutama ihan vauhdikas viikko töissä, joten en ole oikein jaksanu enää iltaisin tehdä mitään. Sitä vain odottaa viikonloppua ja vapaapäiviä. En oikein pidä siitä että fiilis arkeen on tällainen, sillä kuitenkin suurin osa päivistä tulee olemaan sitä tuiki tavallista arkea. Pidän työstäni ja elämästäni noin yleisesti, mutta tuntuu ettei arkisin riitä energiaa enää muuhun kuin sohvalla makoiluun. Yleensä olen saanut viikonloppuisin ladata akkuja ja ajatella kaikkea muuta paitsi fysioterapiaa, mutta olen ensi viikonlopun koulutuksessa, joten ne rennot viikonloppupäivät jäävät nyt välistä. Keikkatyössä on se huono puoli, ettei tulevaisuuttaan voi suunnitella montaa viikkoa eteenpäin, mikä käytännössä on näyttäytynyt saamattomuutena esimerkiksi harrastusten suhteen.
Minulla on pitkä lista asioita joita haluan tehdä nyt kun asun Helsingissä. Osan olen jo päässyt tekemään, osa taas vaatii hieman suunnittelua ja aikaa. Esimerkiksi viikonloppureissu tuon paremman puoliskon kanssa on ollut mielessä, mutta toistaiseksi se on jäänyt vain suunnitelman tasolle. Täältä kun pääsee esimerkiksi Tukholmaan todella nopeasti lentämällä tai laivalla (mieluummin tuo edeltävä kulkumuoto, kiitos!), joten reissaaminen on ensimmäisiä kohtia listalla. Aamuihmisyyteni on toistaiseksi rajoittanut yöelämään tutustumista, vaikka muutama after work paikka on tullut testattua. Erilaisia paikkoja Helsingissä joihin on ollut tarkoitus mennä vierailemaan on vielä hieman jäänyt, mutta enköhän tässä viimeistään ensi keväänä saa työtilannetta hieman selvemmäksi ja voin alkaa miettimään myös niitä blogi- ja harrastuspuolen juttuja ja käymään läpi sitä pitkää listaa mikä ajatuksen tasolla odottaa toteutusta.
Nyt voinkin käpertyä takaisin sohvalle katsomaan hieman Game of Thronesia, joka on eksynyt seurantalistalle lähinnä popkulttuurisen merkittävyytensä ansiosta. Sarjaa on mielenkiintoista katsoa, mutten ehkä allekirjoita aivan kaikkea sitä hypetystä mitä sarja on saanut aikaan. Pitäähän se nyt katsoa, kun kerran on aloittanut.
Ciao belle,
Sini
Seuraa blogia Instagramissa @sinimustonen tai Facebookissa Sini Mustonen​​​​​​​

Vastaa