MITÄ MOTTOJA NOUDATAN ITSE?

Elämässä kuuluu olla hyviä ja huonoja päiviä. Jos aina menee hyvin, ne päivät eivät tunnu miltään. Jos välillä menee huonommin osaa arvostaa niitä hyviä asioita elämässä. Klishee kuin mikä, mutta toimiva ajatus.
Kaikki vahvuus ja sinnikkyys tulee sinusta itsestäsi. Mikään ulkoinen taho tai aate ei korvaa sitä omaa työtä ja sinnikkyyttä, jonka laitat itseesi joka päivä. Ihmiset ovat itsekkäitä olentoja, joten ainut kehen voit absoluuttisesti luottaa on oma itsesi, joten työstä suhdetta itseesi samalla tavalla kuin parisuhdetta tai ystävyyttä.
Kohtele muita kuin haluaisit itseäsi kohdeltavan. Ole aidosti kiltti ja ystävällinen, äläkä velvoita itseäsi tekemään niin koska se kuuluu yhteiskuntaan tai uskontoon tai aatteeseen. Tee niin koska haluat tehdä niin ja haluat olla hyvä ihminen itsellesi ja muille. Et voi luottaa että muut tekevät sinulle samoin, mutta voit aina toivoa niin.
Pysy aina uskollisena itsellesi. Sinulla on oikeus olla itsekäs tilanteissa, joissa et koe pärjääväsi. Aina ei tarvitse olla saatavilla tai tavoitettavissa vaan voit ottaa itsellesi aikaa ja antaa armoa.
Et voi koskaan tietää mitä toisen elämään kuuluu juuri sillä hetkellä, joten älä kanna kaunaa. Ihmiset käsittelevät asioita, kuten kipua tai pahaa oloa eri tavoilla, joten se voi ajoittain tulla ilmi ei niin edullisella tavalla. Ihmiset ovat pohjimmiltaan ihan hyviä, mutta heidän kokemuksensa ja elämäntilanteensa voivat näyttää ulkoisesti aivan toiselta. Yltiöpositiivinen tsemppari voikin olla kärjistetyimmillään mieli maassa ja masentunut.
Ihmisille pitää antaa tilaa olla juuri sitä mitä he ovat. Mielipiteet ovat mielipiteitä, ja jos ne eivät vahingoita ketään muuta miksi niihin tulisi vaikuttaa. Et saa kuin itsellesi pahan mielen ja turhautumisen aikaiseksi.
Terveyttä et saa takaisin, joten tee kaikkesi sen eteen joka ikinen päivä. Raha, kuuluisuus, materia yms. jonka eteen yleensä tehdään töitä eivät suojele sairauksilta tai heikolta toimintakyvyltä. Jokainen on samalla tasolla sairaalavaatteissa ja osastolla, joten ennaltaehkäisevästi toimiminen omien tekojen avulla on tärkeintä, että elämä on elämisen arvoista mahdollisimman pitkään. Myös muistot ovat katoavaisia, jos muistisairaus iskee.
Kokeile uusia asioita ja opettele uusia taitoja sillä meillä on vain yksi elämä ja sekin on aika lyhyt. Et halua katua mitään mitä et tehnyt elämäsi aikana. Jos kokeilet ja epäonnistut, tiedät että olet yrittänyt ja saat ainakin kokemuksen asiasta. Aina voi yrittää myös uudelleen jos siltä tuntii. Todennäköisemmin kadut asioita joita et tehnyt kuin niitä mitä olet tehnyt.
hat LINDEX
sweater WEEKEND MAX MARA
blazer ZARA
jeans CALVIN KLEIN JEANS
bag MICHAEL KORS
sunnies RAY BAN
boots WONDERS
Mitä mottoja tai lausahduksia itse pyrit noudattamaan? Jaa omat suosikkisi ja ikivihreät klassikot kommenttiboksiin.
Ciao belle,
Sini

Vastaa