THE INCREDIBLE FACE GEL

Ihoni on ollut aina hyvin helppohoitoinen ja puhdas, vaikkakin hieman herkkä ja kuivuuteen taipuvainen. Viimeaikoina olenkin kiinnittänyt enemmän huomiota siihen, että erityisesti otsan alueella on ollut paljon epäpuhtauksia ja näppylöitä, sekä poskipäiden kohdalla. Olen kokeillut juoda enemmän vettä (jota kieltämättä teen vieläkin liian vähän), muuttaa ruokavaliota yms, mutten ollut vielä saanut siihen ratkaisua. Todennäköisesti käyttämälläni halppis kuivashampoolla oli jotain osuutta asiaan. Kosteutus ja hellävaraisilla puhdistusaineilla ihonhoito on ollut minulle paras vaihtoehto, joten en edes mielelläni kokeile voimakkaita puhdistusaineita juuri ihon ärtymistä estääkseni.
Maybeauty.fi ottikin minuun yhteyttä kertoen mahdollisuudesta kokeilla The Incredible Face Gel tuotetta, eli puhdistusgeeliä joka puhdistaa epäpuhtauksia ja irrottaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta ihan nähtävästi jo käytön aikana. Olinkin heti innokkaasti mukana kokeilemassa, joskos tuotteesta olisi apua oman ihoni puhdistukseen ja hoitoon. Kokeilin geeliä kuukauden verran viikottain, jotta saisin mahdollisimman todenmukaisen kokemuksen tuotteesta.

The Incredible Face Gel käyttövaiheet:

  1. Levitä geeli puhdistettaville alueille kasvoilla. Itse olen ensin kastellut ihoni vedellä, mutta tämä on itsestäsi kiinni.
  2. Hiero geeliä niin että kuollut ihosolukko irtoaa. Tässä vaiheessa ole tarkka että ihon pintaan ei jää epäpuhtauksia, joten toista halutessasi prosessi. Kun kuollut ihosolukko on kokonaan irronnu, huuhtele kasvot vedellä. Voit myös puhdistaa ihosi vielä normaalin puhdistusrituaalisi mukaisesti poistaaksesi viimeisetkin kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet.
  3. Ihaile kirkkaampia, sileämpiä ja kiinteämmän tuntuisia kasvojasi. Sekä lisää kosteusvoidetta, erityisesti jos ihosi on herkkä ja kuivuuteen taipuvainen.
Geelin käyttö on yksinkertaista, joskin hieman työlästä. Koska geeli irrottaa kuollutta ihoa, on erityisen tärkeää tehdä puhdistus kunnolla, ettei ihonpintaan jää epäpuhtauksia. Mikäli puhdistusta ei tee kunnolla iho voi ärtyä ja alkaa kukkia normaalia enemmän kuten minulla teki. Kun puhdistuksen tekee kunnolla, huomasin myös aiempien epäpuhtauksieni hieman vähenevän. Ensimmäisellä kokeilukerralla olinkin jopa yllättynyt kuinka paljon ihosolukkoa ihosta lähtee. Levitin tuotteen puhdistusta tarvitseville ihoalueille käsin, joten otetaan huomioon että osa irronneesta ihosolukosta lähtee manuaalisesta terapiasta paksuuntuneista käsistäni.
Kun opin oikean tekniikan ja olin kärsivällinen tuotteen käytön kanssa sain aikaan kirkkaan ja sileän lopputuloksen, kuten tuote lupaa. Iho tuntui myös jopa kiinteämmältä ja alkavia juonteita oli vähemmän mikä oli yllättävää. Tuote kyllä hieman ärsytti otsassani jo olemassaolevia finnejä ja teki niitä hieman lisää, joten herkälle ja ärtyneelle akneiholle en tuotetta suosittele. Mutta mikäli ihosi on tasapainossa ja kaipaat raikkautta ja kenties hieman apua juonteiden häivyttämiseen on tuote juuri sinulle. Kuukauden käytön perusteella voisin käyttää tuotetta silloin tällöin ihon uusiutumisen tehostamiseen, vaikken sitä säännöllisesti todennäköisesti käyttäisikään.
Teillä ihanat lukijani onkin mahdollisuus kokeilla tuotetta 30% alennetulla hinnalla käyttämällä koodia: SINIGEL jota pääset käyttämään myös postauksen linkkejä klikkaamalla.
Kuvat: Jenna Koski
The Incredible Face Gel saatu MayBeauty.fi:ltä.
Ciao belle,
Sini

Vastaa