TREND REPORT FESTARIT 2017 MIESTEN MUOTI

Tänään on vuoden pisin päivä ja juhannus on ylihuomenna, joten eiköhän ole hyvä hetki julkaista festarisarjan viimeinen postaus eli miesten festaritrendit. Viime vuoden trendit löytyvät täältä postauksesta hieman alempaa. Miesten trendit ovat menneet entistä rennompaan ja sporttisempaan suuntaan, joten festareilla saa olla tänä kesänä mukavissa kuteissa. Ehkä en höpöttele enää mitään turhaa, vaan mennään suoraan asiaan!

MIEHET

SOLMUVÄRJÄYS JA HAPPOPESUT
Värikkäät ja persoonalliset solmuvärjäykset ovat helppo trendi kenelle tahansa festarikävijälle, joka ei halua yrittää liikaa, mutta haluaa olla trendikäs. Myös erilaiset happopesut esimerkiksi farkkushortseissa tuovat pientä piristystä asuun kuin asuun.
HAWAIIPAIDAT
Viime kesältä tutut trooppisellä kuviolla varustetut hawaiipaidat ovat trendikkäiden festarivaatteiden listalla tänäkin vuonna. Trooppinen paita saa kesätunnelmaan hieman sateisemmallakin säällä, joten säässä kuin säässä hawaiipaita on hyvä valinta festareille, ja toimivathan ne erinomaisesti myös muuallakin oikein yhdistettynä.
FARKKUTAKIT
Farkkutrendi on suurimmillaan tällä hetkellä, joten oletettavaa että farkkutakit niin oversize kun istuvammatkin monenlaisissa erilaisissa pesuissa ovat trendikkäitä. Jos haluat festareille hankkia monipuolisen vaatteen, jota tulee käytettyä myös muualla on farkkutakki sinun valintasi kesän hankinnaksi.
LOGOPAIDAT
Erilaisilla logoilla varustetut t-paidat ja collegepaidat ovat helppo valinta festareille. Sen voi yhdistää helposti esimerkiksi farkkutakkiin ja monenlaisista logovaihtoehdoista löytyy jolaiselle mieleinen. Logopaitoja löytyy myös edullisesti ketjuliikkeistä, joten isoon investointiin ei välttämättä tarvitse tämän trendin vuoksi valmistautua.
COLLEGEVAATTEET
Hieman edellisessä trendissä sivusin jo collegepaitoja ja muita vaatteita, jotka sporttisessa ja rennossa mielessä sopivat hyvin myös festareille. Collegepaidan alle on helppo kerrostaa ja lisätä tyyliin farkkutakin, jos sää on hieman viileämpi tai hieman lämpimämmällä säällä jättää alemman kerroksen pois, jotta ei tule liian tukalan kuuma.
RAITAPAIDAT
Monipuoliset ja klassiset raitapaidat ovat mukana myös festarimeiningeissä. Jokaisen vaatekaapin kulmakiviin kuuluva trendi on siis myös hyvä investointi, sillä se on muodissa vuodesta toiseen. Tällä hetkellä erityiseen suosioon nousseet raidat voivatkin olla yksinkertaisia ja klassisia tai
BÄNDIPAIDAT
Mitä festarit olisivatkaan ilman bändipaitoja. Tämä ikuinen festarityylin kulmakivi elää vuosi toisensa jälkeen, eikä sen suosio ole näyttänyt hiipumisen merkkejä. Yhdistä eri tavoin erilaisen tunnelman aikaansaamiseksi. Nahkatakin kanssa tosirokkari, farkkutakkiin trendikäs.
TYYLITELLYT HUPPARIT
Hieman erilaisemmat hupparit, kuten nyörityksillä, farkkuyksityiskohdilla tai kirjailuilla varustetut yksilöt ovat nyt ykkösvalinta festariyöhön. Niissä on sitä jotakin hupparin käytännöllisyyteen yhdistettynä. Tässäkin trendissä voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon joita on lukemattomia määriä, joten eikun vain tutkimaan liikkeiden tarjontaa tai tuunaamaan omasta vanhasta hupparista uusi ja ehompi.
LAPPUHAALARIT
Hieman erikoisempi festaritrendi miesten osalta on lappuhaalarit. Erityisesti polvimittaiset shortsihaalarit voi yhdistää bändipaitaan tai raitoihin ihan oman mielen mukaan. Eivätpähän housut putoa jalasta pomppiessa keikoilla, tai voithan antaa olkainten roikkua vapaasti sivulla, jos haluat rentoutta tyyliin.
POLVIMITTAISET SHORTSIT
Taas hieman tuttua trendiä viime kesältä, eli polvimittaiset shortsit. Valitsit sitten cargo-, farkku- tai muut shortsit, on lahkeen mitta trendikkäimmillään polvimittainen.
ERIKOISET PRINTIT
Mitä erikoisempi printti, sen parempi. Oli se sitten kasvi- tai eläinkuosinen, graafinen tai abstrakti, printti saa olla nyt toinen toistaan räväkämpi ja erikoisempi. Yhdistämällä hillittyihin elementteihin asu on kuitenkin erittäin tyylikäs tai rohkeampi voi kokeille yhdistellä useampaa rajua printtiä keskenään.
OLKIHATUT
Kuten naisillakin olkihatut ovat trendikäs asuste, jolla auringolta suojautuminen onnistuu helposti ja tyylikkäästi. Olkihatut ovat myös onneksi aika vilpoisia, joten kuumallakin säällä voi huoletta näyttää tyylikkäältä ja pää pysyy viileänä. Voi hyvällä omalla tunnolla keskittyä rokkaamiseen kun pää on suojattu ja tyyli kohdallaan.
CLUBMASTER AURINKOLASIT
Ray Banin Clubmasterit ovat klassikkoaurinkolasimalli ja erityisesti miespuoleisten festarikävijöiden nappivalinta. Nämä rillit eivät mene koskaan muodista ja ovat ainakin omasta mielestäni erittäin tyylikkäät ja yksinkertaisuudessaan sopivat kaiken kanssa. Jos et halua investoida aitoihin Ray Baneihin, on Clubmaster tyyliä myös ketjuliikkeissä saatavilla ja eihän sitä nyt festareille kaikkein arvokkaimpia aurinkolaseja kannata mukaan ottaa muutenkaan.
VERKKOKANGAS
Mieleen tulee aivan Uuno Turhapuro kun puhutaan verkkokangas trendistä. Kyseessä ei ole kuitenkaan aivan sama tyyli, vaan urheilullinen mesh kangas, jolla saa helposti sporttisen ja tyylikkään lookin niin festareille kuin muuallekin. Eikä tule kuumakaan kun tuuletus toimii.
REPUT
Tässä on kaikkien aikojen käytännöllisin festaritrendi, eli reput. Alueelle kun tarvitsee vesipulloja ja sun muita, joten kaiken saa kätevästi mukaan. Repun tyylillä ei ole väliä, kunhan sen saa mukavasti selkään festarien ajaksi. Ja onhan reppu myös ergonominen valinta, joten selkä ei mene kipeäksi viikonlopun rokkaamisesta. Vaan korkeintaan telttamajoituksesta.
KIRJAILUT JA KANGASMERKIT
Jo joka paikassa näkynyt ja naistenkin osalta suosioon päässyt kirjailu- ja kangasmerkkitrendi on helppo ja tyylikäs trendi omaksua vaikka vain lyhyeksi aikaa. Kirjailut voivat olla pieniä, suuria, yksinkertaisia, näyttäviä ja kaikkea siltä väliltä. Voit esittää vaikka statementina tai ironisesti ihan mitä haluat kangasmerkeissäsi. Ja toimivathan ne hyvänä keskustelunaloittajana jos ei muuta.
JENKKIHUIVIT
Yksinkertainen, mutta silti niin monipuolinen trendi. Jenkkihuivin voit laittaa kaulaan, nilkkaan tai vaikka farkun lenkkiin roikkumaan. Pieni ja simppeli lisä minkälaiseen asuun tahansa. Huivit ovat muutenkin erinomainen festaritrendi monipuolisuudessaan, joten mielikuvitus on rajana miten tätä klassikkoa voit hyödyntää festareilla.
Ciao belle,
Sini

Vastaa