TREND REPORT: KEVÄT KESÄ 2017 MIESTEN MUOTI

 

 

 

Kuten aiemmassa trendi raportissa lupasin, tässä tämä miesten ensi sesongin trendien kokoava postaus. Aivan kaikkia en tähän sisällyttänyt, sillä ei sitä kukaan olisi jaksanut lukea, mutta rajasin ehkä eniten näkyviin ja todennäköisesti suosituimpiin trendeihin, ainakin täällä Suomessa.
Naisten trendit muuten löytyvät sitten TÄÄLTÄ!

KIRKKAAT VÄRIT

Kirkkaat värit kuten punainen tai keltainen piristävät asua kuin asua. Väri voi ilmetä joko yksittäisenä väripilkkuna asussa, tai sitten pukeutumalla päästä varpaisiin samaan väriin.

KULUTETTU FARKKU

Kulutetut ja reikäiset farkut ovat näkyneet catwalkien trendeissä viimeaikoina. Erilaiset kulutukset ja hapsutukset ovatkin rohkean tapa pukeutua. Erityisesti rennoissa farkkutakeissa tätä trendiä on nähtävillä.

MAANLÄHEISET VÄRIT

Luonnon sävyt kuten beiget, harmaat, vihreät ja ruskeat ovat olleet monen suunnittelijan mielessä mallistoja luodessaan. Yhdistelemällä näitä saatkin helposti trendikkään ja tyylikkään asun, ilman että se vaikuttaa liian silmäänpistävältä. Erityisesti luonnolliset materiaalit kuten pellava ovat tässä trendissä plussaa. Myös muoti voi olla ekologista.

KUUBALAISET TUNNELMAT

Arriva! Latinalaiset tunnelmat suoraan Kuuban kuumilta kaduilta ovat ensi keväänä trendikkäitä. Rennot lyhythihaiset kauluspaidat teräväkulmaisilla kauluksilla ja suorat chinot ovatkin ominta tälle tyylille.

TYYLIEN KONTRASTIT

Erilaisia tyylejä yhdistellään rohkeasti. Rentoa ja vaaleaa yhdistellään rohkeisiin ja goottimaisiin elementteihin. Taivas on vain rajana tässä trendissä!

KÄYTÄNNÖLLINEN KHAKI

Nyt kannattaa panostaa hyviin khakihousuihin! Ne ovat yksi vaatekaapin peruselementeistä ja niitä on helppo yhdistellä siistimmin tai rennommin. Rohkeampi trendin ilmeneminen sisältää paljon taskuja ja maastokuviota. Tähän trendiin kuuluu myös käytännöllinen ja lämmin parkatakki.

REIPPAAT RUUDUT

Monenlaiset ruudut niin isosta skottiruudusta pienenpään näkyvät myös miesten trendeissä. Ruutu onkin tyylikäs elementti, joten sitä voi yhdistää joko yksittäisenä osana asua, tai mikäli haluat olla erittäin trendikäs, voit yhdistää useanlaista erilaista ruutua yhteen. Muutenkin printtien yhdisteleminen on ensi keväänä ja kesänä trendikästä!

TUULAHDUS AASIASTA

Aasialaisista kankaista ja kuvioista saadut vaikutteet näkyivät paljon catwalkien trendeissä. Kauko-Idän ihmeet tulevatkin tänne länteenkin asti tyylin muodossa.

ROHKEAT RAIDAT

Niinkuin naisillakin ovat miehilläkin kaikenlaiset raidat trendien yläkastia. Moniväriset ja vähän hillitymmät yhdistelmät ovat sellasia mitä kannattaa harkita omaan vaatekaappiin yhdisteltäväksi, sillä ne ovat klassisia ja kestävät aikaa. Tietenkin riippuu millaisen raitayhdistelmän valitsee.

URHEILULLISET KUTEET

Salipaidat ja pökät on ihan ok pistää vaikka kaupungille. Juoksutakit ja hupparit ovat myös helppo yhdistää vaikka farkkuihin, jolloin asu ei ole liian rento tai vaikuta siltä että on juuri tullut salilta. Sopivasti rentoa ja tyylikästä samassa paketissa.

TUMMANPUHUVA GOOTTI

Mustaa ja pahaenteistä. Kaksi ensimmäistä sanaa jotka minulla tulivat mieleen goottimiehestä. Se ei tietenkään välttämättä pidä paikkaansa, mutta vaikka tämä trendi onkin mielenkiintoinen toteutettava, ei siihen ole minulle hirveästi sanottavaa.

VILLIT PRINTIT

Värikkäät ja villit printit näkyivät niin ylä- kuin alaosissa ja takeissa. Hurjalla printillä saa heti asuun kuin asuun näyttävyyttä ja varmasti jokaiselle löytyy mieleinen kuvio!

TILAVAT REPUT

Nyt saa vaikka koko omaisuutensa mukaan! Isot rinkkamaiset reput sopivat niin reissuun kuin muuallekin. Kaiken tarvittavan saa mukaansa pidemmällekin reissulle ja samalla näyttää trendikkäältä. Kuinka kätevää!

LÄPINÄKYVYYS

Vähän saa vilauttaa! Läpinäkyvät kuosit ovat myös miehillä trendikkäät, joka on jo hieman rohkeampi kokeneellekin pukeutujalle. Kokeile jos uskallat.

VAUHDIKKAAT ELÄINKUOSIT

Graauh! Eläinkuosit ovat vallanneet catwalkin. Asfalttiviidakossakin saa pukeutua eläimellisesti ja päästää sisäisen pedon irti.

KORKEA VYÖTÄRÖ

Vyötärö saa olla korkealla! Matalat housut ja farkut ovatkin jääneet hieman taka-alalle ja housujen vyötärön korkeus on noussut korkeammalle.

ROISKEKUVIOT

Erityisesti housuissa ja farkuissa nähtiin maalin tai hapon avulla tehtyjä roiskekuvioita lahkeissa. Rohkeat ja näyttävät roiskelahkeet kääntävät varmasti katseita.

Ciao belle,
Sini
Kuva Pixabay palvelusta

Vastaa