TREND REPORT: SYKSY TALVI 2017-2018 MIESTEN MUOTI

 

 

 

Sitten miesten trendeihin! Tässä tulisi nyt napakka raportti siitä mikä on miesten pukeutumisessa trendikästä ensi sesongissa. Eli valkkaa trendeistä omat suosikit mitä haluat omaan pukeutumiseesi integroida ja pukeudu trendikkäästi! Kuten en naistenkaan trendeissä hirveää alkupuhetta pitänyt, pidetään tämäkin postaus tiiviinä ja asiatekstinä.

KÄYTÄNNÖLLISET UTILITEETTI VAATTEET

Tämän helpompaa ja käytännöllisempää trendiä saa hakea. Cargohousut, armeijatakit ja muut samaan kaartiin kuuluvat vaatteet ja asusteet on nyt trendien ykkönen. Eli armeijan jäännöskamppeita kaivelemaan.

MATERIAALIEN YHDISTELYÄ

Eri materiaalien yhdistely on nyt in! Pisteitä mitä eksoottisempi yhdistelmä. Tällä trendillä saa leikitellä ja pitääkin.

URHEILUVAATTEET JA VERKKAPUVUT

Sporttitrendi jatkuu myös miesten osalta vahvana, eli salivaatteet taittuvat myös vapaa-aikaan, joten miksi kitsastella mukavuudesta kun ne trendikkäimmät pökät sattuu olemaan myös mukavimmat päällä.

GRAAFISET PRINTTILOGOT

Logomania on myös miesten trendi, joten etsi kaikkein räväkimmät ja graafisimmat logot mitä käsiisi saat. Tämä pätee erityisesti t-paitoihin. Plussa pisteitä Guccin logosta.

PÖYHEÄT TOPPATAKIT

Nyt ei tarvitse palella. Muhkeat toppatakit ovat in ja tarkoituksenaan pitää sut lämpimänä Suomen kylmässä syksyssä ja talvessa.

LASKETTELUVAATTEET

Kun after ski jatkuu myös seuraavalle viikolle, voi helposti turvautua laskettelukuteisiin myös arjessa.

TOIMISTOTYYLI

Sharppi mutta tyylikäs toimistotyyli pääsee nyt myös vapaa-ajan tyyliin. Puvut ja kauluspaidat saa siis jättää myös illan menoihin.

NORMCORE TYYLI

Suomalaisuuden ruumiillistuma, normcore eli normaalin pukeutumisen tyyli on syksyn ja talven trendien kärjessä.

BASKERI

Ranskalaisesta stereotypiasta tuttu baskeri on miesten trendipäähine syksyn viimaan.

70-LUVUN TYYLI

Vuosikymmenet palailevat aina ajoittain ja nyt on 70-luvun vuoro. Korkeat vyötäröt ja villit kuviot ovatkin tämän trendin ykkösjuttuja.

MONENLAISET TURKIKSET

Suomen talvi on pitkä ja luminen, mutta turkki lämmittää. On se sitten vegaaninen tai oikea, voi monenlaisista väreistä ja tyyleistä valita itselle mieleisensä.

MODERNI ROKKARI

Modernisoitu rokkarityyli sopii hyvin tummanpuhuvaan syksyyn. Nahkarotsit ja rokahtavat yksityiskohdat asuissa ja asusteissa ovatkin helppo trendi lähes kenelle tahansa, joka haluaa helposti olla trendikäs.

TAITEILIJATYYLI

Boheemi taitelijaimago on trendikkäimmillään ensi talvena. Vaikket piirtää tai maalata osaisikaan, voit silti turvautua taiteelliseen ja boheemiseen trendiin pukeutumisessa. Eikös se aja saman asian?

MASSIIVISET JALKAPALLOHUIVIT

Kun oman suosikkijoukkueen kannatuksen haluaa viedä äärimmilleen voi arkeen valita massiivisen jalkapallohuivin, joka toimii tarvittaessa myös peittona, jos ilta peliä katsoessa venyy pitkäksi.

LENTOKONETYYLI ARKIKÄYTTÖÖN

Vaikket olisi pilotti, voit silti ottaa vaikutteita lentäjätyylistä omaan pukeutumiseen trendikkäästi. Valitse joko yksittäinen takki tai asuste, tai sitoudu ja ota trendistä kaikki irti!

NAHKAHOUSUT

Tämä klassikko menee varmasti kuin kuumille kiville, joten jos haluat testata tätä trendiä ensimmäisten joukossa ja olla talven tyyliniekka, omaksu tämä trendi omaksesi.

FLEECEKANGAS

Lämmin fleecekangas on mukava ja trendikäs materiaali, joka kannattaa pitää mielessä ensi syksynä, kun viima alkaa tuntua. Lämpimänä on mukavempaa ja miksei samalla voisi olla trendikäskin?

LÄMPIMÄT TOPPAHOUSUT

Lämpimänä pysyminen on ensi sesongin trendikäin juttu, sillä toppahousut kuuluvat samaan trendiin. Turvaudu vain ulkoillessa, sillä sisätiloissa voi tunnelma muuttua turhankin kuumaksi tässä trendissä.

STATEMENT TEKSTIT

Kun sinulla on asiaa, mutta olet liian cool sanomaan sitä ääneen tulee kuvioon statement testit. Valkkaa siis teeppari, jossa on viesti joka ajaa just sun asiaa!

LEOPARDIKUVIO

Eläimellisyys on trendikästä, sillä leopardikuvio niin pienessä kuin suuressa määrin näkyy trendeissä vahvasti. Tämä trendi vaatii jo sitoutumista, joten kokeile omalla vastuulla.

PREPPY TYYLI

Koulupuvuista inspiroitunut preppy tyyli on ikityylikäs, mutta ensi sesongissa se on myös erittäin kuuma trendi. Kun haluat säväyttää tyylillä valitse preppy tyyli, joka varmasti kestää myös aikaa.

VILLI LÄNSI

John Wayne olisi ylpeä tästä trendistä sillä villi länsi ja cowboytyyli on ensi sesongin villi kortti, joka ei varmasti jää muiden trendien varjoon. Nappaa siis bootsit jalkaan ja menoksi!

KONTRASTIA ARMEIJATYYLIIN

Kun intti jää päälle, voi turvautua armeijatyyliin arjessakin. Parita se jonkun aivan päinvastaisen tyylin kanssa trendikkäimmän efektin aikaansaamiseksi.

ERIKOISET HOUSUT

Korkeat vyötäröt ja housut joissa on idea ovat seuraavan sesongin it juttu. Muotiviikoilla on jo innokkaasti kokeiltu erilaisia variaatioita trendistä, joten kokeile miten trendi uppoaa omaan tyyliisi.

TRENDIVÄRIT

VIHREÄN ERI SÄVYT

HARMAAN ERI SÄVYT

TUMMAT JA MAANLÄHEISET VÄRIT

PUNAINEN

AURINGONNOUSUN ORANSSI

Ciao belle,
Sini

Vastaa