TREND REPORT: Syksy Talvi 2018 Miesten muoti

Muotitrendit ovat muuttuneet entistä uniseximpään suuntaan, joten niin miesten kuin naistenkin muodissa nähdään samoja trendejä. Etsinkin tähän niitä trendejä mitä eniten näkyi miesten muodissa, mutta en luetellut kaikkia mitä naistenkin näytöksissä oli nähtävissä, joten kurkista edelliseen postaukseen mikäli haluat nähdä lisää trendejä. Ensi sesongin isoimmat trendit miehille ovat nahka, statement vaatteet ja logot, voimakkaat värit kuten punainen ja vastapainoksi maanläheinen ruskea. Kiiltävät pinnat saavat kontrastia käytännönläheisistä vaatteista, kuten sadevaatteet, urheiluvaatteet ja vaellussaappaat. Eeppiset katseenkääntäjät tässä sesongissa ovat isot kaulukset ja lampaannahkatakit, jotka on hyvä tietää jo nyt! Lisää trendejä heti kuvan alla.

Lampaannahkatakit / Shearling coats

Lampaannahkaiset shearling takit, eli ne joista karva näkyy saumoista ja reunoista ovat ensi talvena miehen nappivalinta, silloin kun haluaa pysyä lämpimänä. Se on myös tyylikäs ja kestävä.

Printtien yhdistelyä / Mixed prints

Villein printtien yhdistelijä on ensi sesongissa se kaikkein tyylikkäin. Mitä rajumpi yhdistelmä, sitä trendikkäämpi asu.

Vaelluskengät / Hiking boots

Vaelluskengät ovat trendikäs ja käytännöllinen valinta Suomen olosuhteisiin. Pidä tyylikkäästi varpaat lämpimänä! Jos haluat repäistä ota futuristisen tyyliset vaelluskengät, jotka varmasti kääntää katseita.

Säänmukainen pukeutuminen / Dressing according to weather

Catwalkeilla nähtiin enemmissä määrin paksuja lämpimiä vaatteita ja sadevarusteita, joten säänmukainen varustautuminen on ehdottomasti trendikästä!

Työvaatteet ja puvut / Work and business attire

Normcore ja bisnespuvut ovat selkeästi in, koska työvaatteet kuten puvut ja haalarit olivat edustettuina muotiviikoilla.

Logot / Logos

Kuten naisillakin, miehillä logot ovat tulleet melkein jäädäkseen. Asennetta ja jopa anarkiaa uhkuva trendi räjähtää suorastaan käsiin.

Leikkausten korostaminen / Highlighting tailoring

Leikkausten ja saumojen korostaminen näkyi selkeänä trendinä muotiviikoilla. Valkoisen tai muun värisen ”tehostevärin” sijoittaminen saumaan ja leikkaukseen tekee sharpin ja freshin näköisen lopputuloksen.

Korkeakiilto / High shine

Nyt saa kiiltää kilpaa tähtien kanssa. Korkeakiiltoiset materiaalit, kuten muovi ja kiiltonahka ovat yksi isoimmista trendeistä.

Massiiviset kaulukset / Massive collars

Nyt kaulusten ei tarvitse olla pieniä, vaan ennemminkin tässä tapauksessa koolla on väliä.

Crossbody laukut / Crossbody bags

Käytännölliset ja näyttävät olkalaukut ovat miesten ykkösasustetrendi, joka on varmasti myös hyvä sijoitus. Tätä trendiä ei siis missään tapauksessa kannata missata.

Ruskea / Brown

Maanläheinen ja lämmin ruskea on yksi ensi sesongin trendiväreistä. Kamelitakit ja trenssit ovat yksi trendikkäimpiä valintoja tämän omaksumiseen ja samalla saat klassikon joka kestää aikaa.

Punainen / Red

Vastapainoksi maanläheisille sävyille on rohkeat värit kuten punainen. Tässä jos jossain tuntee itsensä itsevarmaksi.

Statement neuleet / Statement sweaters

Osoita hiljaisesti mieltä statement neuleen avulla. Puhu avoimesti itselle tärkeistä aiheista tai muuten vain herätä keskustelua asennetekstillä.

Toppatakit / Puffer coats

Talven lämpimin ja mukavin trendi täytyy olla jo viime talvesta tuttu toppatakki. Kokeile jotain uutta esimerkiksi leikkauksen tai materiaalin suhteen, niin saat uutta puhtia tähän trendiin.

Nahkaiset takit / Leather coats

Nahkaa nähtiin joka paikassa catwalkeilla, mutta erityisesti miehillä sitä nähtiin takeissa. Kestävä ja näyttävä trendi on myös jokaisen miehen must-have jo peruspukeutumisessa.

Vyötetyt takit / Belted coats

Takkityylin ei tarvitse olla missään nimessä tylsä ensi sesongin aikaan. Laita vyötärölle vyö  ja tee tyylistäsi astetta trendikkäämpi.

Liituraita / Pin stripes

Klassinen ja tyylikäs liituraita on saanut uutta puhtia muotiviikoilta. Tämä trendi on yhtä klassinen kuin trendikäs, joten liituraitapukuun sijoittaminen voi olla nyt hyvä mahdollisuus.

 

Next season’s biggest fashion trends for men are definitely leather, statement pieces and logos, mixed up prints, powerful colors like red and down to earth brown. Shiny surfaces and fabrics are contrasted with utility pieces like hiking boots, rain clothing and sportswear that can handle the weather. Epic standout moments with large collars and shearling coats are also a very popular trend that you need to know right now!

 

Ciao belle,

Sini

Vastaa