VIIMEKSI MINÄ…

Sain Nannalta haasteen vastata muutamaan kysymykseen siitä mitä olen viimeaikoina kokenut ja tuntenut. Ihana haaste, johon vastaan mielelläni. Haastankin sinut bloggaaja, joka tätä ei vielä ole tehnyt tekemään haasteen blogissasi!

Viimeksi minä innostuin, kun sovin ystäväni kanssa näkeväni piknikillä. En ole helteiden aikaan kovinkaan aktiivisesti tehnyt asioita töiden jälkeen, sillä ei ole ollut energiaa.

Viimeksi minä itkin, kun pitkän stressaavan viikon päätteeksi en jaksanut ja omat stressinaiheet ja asiat, joista olen epävarma itsessäni ja elämässäni tällä hetkellä pääsivät valloilleen.

 

Last time I got excited was when I met my friend for a picnic. I haven’t done pretty much anything after work during the heatwave, which is why I was happy to meet up.

Last time I cried was when after a long week I fell apart from stress and things I was feeling insecure about.

Viimeksi minä harmistuin, kun kärsin pahemman luokan nestehukasta (helteen ei alkoholin vuoksi) ja olisin toivonut, että toinen puoliskoni olisi ollut pitämässä minusta huolta, mutta hän oli reissun päällä.

Viimeksi minä nauroin, kun juttelin mukavia työkavereiden kanssa töissä. Ei mitään sen erikoisempaa, mutta meillä on kyllä parhaat jutut!

 

Last time I got annoyed was when I was suffering from dehydration (from the heat not alcohol) and I wished my other half was there to care for me, but he was traveling.

Last time I laughed was when I was chatting with my coworkers. Nothing special, we just crack each other up!

Viimeksi minä jännitin, päätöksen tekemistä blogin suhteen. Päätös tarkoittaa paljon uutta ja jännittävää.

Viimeksi minä päätin, että teen hieman muutoksia blogini suhteen. Muutos on kuitenkin vielä niin lähtökuopissa, että ennen kuin saan sen valmiiksi en siitä teille kerro somessa. Ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa, eikös niin?

 

Last time I was nervous was when I made a big decision about my blog. It’s such a new territory for me.

Last time I made a decision was about a chance for my blog. It’s still just a work in progress I’m not telling more about it right now.

Viimeksi minä kokeilin jotain uutta oli muutokseen liittyen. Harjoittelen uusia taitoja, revin harmaita hiuksia ja kehityn toivottavasti.

Viimeksi minä ilahduin, kun tilasin pitkään haaveilemani Leviksen farkkuhameen. Kohta saan sen käyttöön!

 

Last time I tried something new was about the new changes. I am practicing new skills, pulling my hair and hopefully improving myself.

Last time I was thrilled was when I ordered the Levi’s denim skirt I had been dreaming of. It’s here soon!

shirt MANGO

denim shorts LEVI’S

hoop earrings GINA TRICOT

necklace THOMAS SABO

loafers VAGABOND

 

Ciao belle,

Sini

Kuvat: Maiju Markkanen

Vastaa